Зірки, які завершили кар’єру та перегорнули важливу сторінку свого життя: Притула, Кравець, ONUKA, Єфросиніна

Життя кожної людини рано чи пізно може кардинально змінитись. Пригадуємо, які відомі українські зірки нещодавно оголосили про завершення своєї кар'єри

Після початку повномасштабної війни життя багатьох знаменитостей докорінно змінилось. Редакція “Добрих новин” зібрала історії тих зірок, хто за останній рік вирішив покласти кінець своїй кар’єрі або ж відчув серйозні зрушення у професійній діяльності.

ONUKA

У нещодавньому випуску “ЖВЛ” Наталія Жижченко, фронтменка гурту ONUKA, зізналась, що після завершення повномасштабної війни не бачить свого майбутнього на великій сцені. Зірка зазначила, що вона радше присвятить себе соціальній та гуманітарній діяльності, ніж великим концертам і кар’єрним думкам.

Наталія Жижченко зізналась, що не повернеться на велику сцену
Наталія Жижченко зізналась, що не повернеться на велику сцену

Зірка зазначила, що має велике бажання допомогти відбудувати рідну Чернігівську область. Разом з тим, додала артистка, вона припускає можливі виступи, втім вони будуть спрямовані на вузьку авдиторію та не матимуть приголомшливої популярності.

Сергій Притула

Після початку повномасштабної війни знаменитість почав активно займатись благодійністю та волонтерською діяльністю. Раніше один з найвідоміших телеведучих країни, який починав свою кар’єру в тріо з Педаном і Фреймут, усвідомив, що розважальний формат телебачення – більше не для нього. В інтерв’ю для Маші Єфросиніної зірка зізнався, що ця сторінка його життя вже перегорнута.

Сергій Притула зізнався, що не повернеться на розважальне телебачення
Сергій Притула зізнався, що не повернеться на розважальне телебачення

Хоча знаменитість повністю не виключив можливості повернення саме до журналістки, розважати українців Сергій Притула більше не хоче. Він зізнався, що після 24 лютого 2022 року вже не уявляє, як може знову повернутись до того, що стало для нього минулим життям.

Олена Кравець

Хоча відома українська актриса й гумористка не завершувала свою кар’єру, в її житті також стались для багатьох несподівані та дуже приголомшливі зміни. Олена Кравець пішла з Кварталу 95, а причиною спершу назвала потребу лікувати шкірне захворювання, яке останнім часом почало прогресувати. Спершу шанувальники вирішили, що зірка взяла тимчасову павзу, втім потім виявилось, що схоже фани довго не зможуть побачити артистку на сцені гумористичного шоу.

Олена Кравець вирішила піти з команди Кварталу 95
Олена Кравець вирішила піти з команди Кварталу 95

Зірка вирішила не замовчувати ситуацію та не ігнорувати запитання від шанувальників. Олена Кравець зізналась чесно: за час повномасштабної війни вона усвідомила, наскільки цінним і важливим є кожен день людського життя. Саме тому зірка відмовилась від занять, які більше не викликають у неї внутрішній відгук.

Маша Єфросиніна

На початку березня знаменитість дала інтерв’ю для Сергія Лиховиди. Під час розмови журналістка та благодійниця зачепила тему своєї професійної діяльності на телебаченні, де, до слова, працює з 1998 року. 25 років поспіль зірка була однією з найвідоміших та найбільш значущих персон українського медіапростору, втім нещодавно припустила, що може й не повернутись на телеекрани.

Маша Єфросиніна припустила, що може не повернутись на телебачення
Маша Єфросиніна припустила, що може не повернутись на телебачення

Річ у тім, що знаменитість має успішний YouTube-канал, який наразі приносить їй дохід. На запитання Лиховиди, чи потрібно їй взагалі телебачення, зірка іронічно поцікавилась, чи чекає інтерв’юєр від неї заяви, як від Притули. Маша Єфросиніна зізналась: з певного моменту у своєму житті вона відчула незалежність від телебачення.

Мені здавалось, що мене немає, якщо мене немає в тєліку. Зараз я є, незважаючи на те, чи існує тєлік, – зізналась Маша Єфросиніна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини