Спущені штани на сцені, дует з Бузовою, заочний вступ у ТрО та інші “зашквари” чоловіка Каменських Потапа

Репер Потап свою кар'єру почав ще у 2000-х і за цей час дивував прихильників не раз. Які вчинки чоловіка Насті Каменських фанати і досі згадують, не приховуючи свого сміху?

Потап і Настя Каменських стали одним з найбільш популярніших дуетів сучасної України, слава про яких пронеслася всім колишнім СНД. Цікавий формат та нестандартна лірика зацікавила людей, а популярності додавали не лише пісні, а й неординарні вчинки репера.

Так у 2014-му році Олексій Потапенко на премії “МузTV” у росії прямо на сцені зняв штани та подякував росіянам за те, що вони приймають наших виконавців у себе. Звісно, прихильників в Україні обурила така поведінка, адже знаменитості поїхали до північних сусідів вже у той час, коли було анексовано Крим.

Цікава історія сталася ще й у 2020-му році, коли артист заявив про бажання записати трек з Ольгою Бузовою, російською виконавицею, що поповнила список у “Миротворці”. І в цьому випадку фанати також не промовчали.

Зашквари чоловіка Каменських Потапа

Не менш бурхливу реакцію у громадськості викликало і те, що Потап став “заочником” у ТрО. Відомо, що у 2022-му році артист разом з Настею Каменських виїхав за кордон ще до війни. Повернулися знаменитості тільки коли все стихло на Київщині. Проте, бувши у Європі Олексій розповів 30 вересня в ефірі телеканалу ТЕТ, що насправді він — у територіальній обороні. Записався туди на відстані за порадою батька.

Також не упустили користувачі мережі обговорити і той факт, що першою в Україну повернулася Настя Каменських, а за нею вже аж у вересні приїхав Потап, який весь час був у Європі.

Ну, а останнім “зашкваром” знаменитості став трек “Волонтер”, в якому у мережі знайшли неоднозначний підтекст у куплетах. Цікаво, що коментарі до кліпу зірки на платформі Youtube — вимкнені, а негативні реакції — приховано.

Зашквари чоловіка Каменських Потапа

Нагадаємо, що у 2022-му році ходили чутки про розлучення Потапа і Насті Каменських, проте жодних коментарів знаменитості не дали з цього приводу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини