Бізнеси українських зірок: Мішина продає шампуні, Ектор Хіменес-Браво годує людей, Могилевська вчить дітей

Відомі українські зірки встигають не лише досягати успіхну на сцені, а і власний бізнес будувати. Розповідаємо, яка робота є у знаменитостей, окрім основної професійної діяльності

Своїх кумирів шанувальники звикли бачити у звичній для них сфері. Наприклад, Ксенія Мішина привертає багато уваги на телеекранах чи сцені театру, а Наталія Могилевська користується шаленою популярністю завдяки вокальним даним. Втім, деякі з українських знаменитостей прославились не лише у своїй безпосередній сфері діяльності, а і в інших справах.

Ксенія Мішина

Українська актриса прославилась не лише в об’єктивах кінокамер, але й у бізнес-середовищі. Так, знаменитість володіє онлайн-магазином косметики для догляду за волоссям. Знаменитість продає якісні шампуні, кондиціонери, бальзами, маски та інші косметичні засоби для локонів.

У Ксенії Мішиної є власний магазин косметики для волосся
У Ксенії Мішиної є власний магазин косметики для волосся

Найкращою рекламою для бізнесу відомої української актриси є її власна шевелюра. Знаменитість має красиве та довге волосся, яке часто показує на фотографіях та відео на сторінці свого магазину.

Наталія Могилевська

Відома українська співачка та актриса не лише на сцені сяє, а і вчить дітей бути такою ж артистичною. Знаменитість є засновницею мережі шкіл талантів, які знаходяться у різних містах України, зокрема, у Києві, Чернівцях, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Гостомелі. На заняттях у навчальному закладі діти розвивають свої таланти та вчаться новим цікавим речам.

Наталія Могилевська є засновницею школи талантів свого імені
Наталія Могилевська є засновницею школи талантів свого імені

Команда викладачів, які навчають дітей вокалу, танцям і хореографії, впевнені, що артистичність і харизма закладені природою в кожну людину. Знавці вміло розкривають здібності й талант найменших артистів.

Ектор Хіменес-Браво

Чи не найвідоміший кулінар України колумбійського походження має декілька ресторанів у Києві та Львові. До слова, заклад у місті Лева знаменитість відкрив влітку 2022 року, попри повномасштабну війну в Україні та економічно важку ситуацію. На початку червня у Львові почав працювати BAO Casual – ресторан китайської кухні Ектора Хіменеса-Браво.

Ектор Хіменес-Браво відкрив ресторан у Львові
Ектор Хіменес-Браво відкрив ресторан у Львові

Крім того, в українській столиці у кулінара та ресторатора є ще два інші ресторани – BAO та NAM. Заклади відомі своїми вишуканими стравами, а раніше вони вже неодноразово отримували престижні у сфері ресторанного бізнесу нагороди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини