Юрій Горбунов вже дідусь, а Катя Осадча ще не бабуся: дитина від іншого шлюбу подарувала шоумену онучку

Чимало шанувальників знають, що відомий український телеведучий Юрій Горбунов до одруження з Катериною Осадчею вже перебував у шлюбі. Що відомо про єдину доньку зірки від першої дружини?

Юрій Горбунов – не лише успішний телеведучий та відомий український актор, а і щасливий батько та вже навіть дідусь. Знаменитість до одруження зі своєю колегою Катериною Осадчою вже мав дуже серйозні стосунки, які почались ще в його юності. Що відомо про єдину доньку знаменитості, яка свого часу зробила названого батька дідусем?

Перший шлюб Юрія Горбунова

Один з найвідоміших телеведучих країни знайшов своє кохання в театрі в українському місті Івано-Франківськ. Там знаменитість починав свою кар’єру та працював близько п’яти років після здобуття вищої освіти. Саме у стінах театру Юрій Горбунов зустрів жінку, в яку закохався без пам’яті. Майбутня колишня дружина артиста Людмила займалась балетом, але найголовніше – була заміжня та виховувала доньку.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова Людмила
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Втім, ні наявність офіційного чоловіка, ні навіть той факт, що жінка була старшою за Горбунова на 10 років, не зупинила знаменитість. Пізніше ведучий зізнався, що їхні почуття не стали несподіванкою, адже довго накопичувались і поступово зростали. Проте, у певний переломний момент Юрій Горбунов усвідомив, що кохає Людмилу і зробить все, щоб вона була з ним.

Пізніше так і сталось: жінка пішла від свого чоловіка, забрала доньку та почала жити з колегою, якого зустріла в театрі. Три роки закохані зустрічались, а пізніше влаштували весілля, а Горбунов офіційно удочерив Ксенію, доньку коханої Людмили. До слова, дружина знаменитості покинула кар’єру та стала домогосподаркою.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою

Відомий український ведучий і донька його коханої жінки одразу знайшли спільну мову. В одному з інтерв’ю знаменитість навіть зізнався, що у нього з падчеркою склались дуже хороші взаємини, а Ксенія у будь-який момент може звернутись до нього з проханням про допомогу.

На відміну від своїх батьків, Ксенія настільки непублічна дівчина, що за весь час ні разу не потрапляла в приціли камер папараці. Єдине, що відомо про особисте життя дівчини – це те, що вона має дитину. 2011 року названа донька Юрія Горбунова народила дівчинку та зробила свою маму та прийомного батька бабусею і дідусем.

Як виглядає єдина онучка Юрія Горбунова, яку народила донька від першого шлюбу
Як виглядає єдина онучка Юрія Горбунова, яку народила донька від першого шлюбу

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини