Спільні колишні: Остапчук і Клопотенко, Топольський і Цимбалюк пригадали, як зустрічались з однією жінкою

Насправді в шоубізнесі всі одне з одним пов'язані. Пропонуємо пригадати історію, коли відомі українські зірки мали спільне романтичне минуле з одними й тими самим жінками

Іноді може здаватись, ніби шоубізнес – це величезний світ, в якому зіркам, особливо в питаннях романтичного характеру, дуже важко зіткнутись. Насправді це зовсім не так і деякі відомі українські особистості це довели. Пропонуємо пригадати історії наших зірок, які мали спільне минуле з однією й тією самою жінкою.

Володимир Остапчук і Євген Клопотенко

Відомий український шоумен і телеведучий, а також його не менш популярний колега, кулінар Євген Клопотенко, нещодавно зустрілись на зніманнях нового шоу зірки “МастерШеф”. Під час приготування їжі між зірками зав’язався діалог, у ході якого з’ясувалось, що чоловіки мають спільне минуле. Євген Клопотенко зізнався, що раніше зустрічався з дівчиною, яка була коханою Володимира Остапчука. Знаменитість вирішив не розкривати подробиць стосунків, втім шоумен цілком зрозумів, про кого йде мова.

Остапчук і Клопотенко мали стосунки з однією й тією самою дівчиною
Остапчук і Клопотенко мали стосунки з однією й тією самою дівчиною

Український кулінар зазначив, що вирішив розповісти про це гостю нового випуску своєї програми, аби показати, що в них набагато більше спільного, ніж може спершу здаватись. Знаменитість уточнив, що ім’я дівчини, про яку йде мова, починається на літеру “К”. Остапчук зрозумів, кого має на увазі його колега, втім шанувальникам залишається лише здогадуватись.

Алекс Топольський і Тарас Цимбалюк

Алекс Топольський, американський бізнесмен українського походження, став головним героєм нового сезону популярного реаліті “Холостяк-12”. На шоу завітала популярна актриса Вікторія Варлей, яка вирішила поборотись за серце чоловіка. Хоча знаменитість покинула шоу, між нею та Алексом Топольським таки промайнула романтична іскра. Ба більш, пізніше чоловік зізнався в інтерв’ю, що попрощався з дівчиною занадто рано.

Топольський і Цимбалюк мають спільне минуле з Вікторією Варлей
Топольський і Цимбалюк мають спільне минуле з Вікторією Варлей

Втім, бізнесмен з “Холостяка-12” – не єдиний чоловік з українського шоубізнесу, з яким Вікторія Варлей мала романтичні стосунки. Раніше знаменитість зустрічалась зі своїм колегою Тарасом Цимбалюком. Актори перебували у стосунках три з половиною роки, а до Варлей Цимбалюк пішов від своєї першої дружини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини