Зіркові дні народження 8 травня: як за довгу кар’єру змінились Лілія Ребрик і Потап, які святкують 42-річчя

Сьогодні в один день своє свято відзначають двоє відомих українських зірок. Пригадуємо, якими в минулому були Лілія Ребрик та Олексій Потапенко, яким тепер 42 роки

Сьогодні, 8 травня, свій день народження святкують одразу двоє представників українського шоубізнесу. Відомій актрисі й телеведучій Лілії Ребрик, а також її колезі, популярному музиканту й продюсеру, виповнилось 42 роки. Пригадуємо, як з роками змінювались знаменитості.

Олексій Потапенко

Майбутня зірка народився в українській столиці у родині спортсменки та чемпіонки світу з підводного плавання й військовослужбовця. Батьки з самого дитинства виховували Олексія Потапенка у дисципліні, що однозначно вплинуло на його характер.

Як виглядав Потап у дитинстві
Як виглядав Потап у дитинстві

В дитинстві Потап і подумати не міг, якого успіху досягне в майбутньому. Маленький Олексій почав займатись плаванням, а з музикою мав справу лише у вільний від занять час. Річ у тім, що батьки знаменитості вважали захоплення сина надто несерйозним, тому й після школи Потапенко вступив не до музичного училища.

Олексій Потапенко в юності
Олексій Потапенко в юності

Виупскник столичної школи став студентом університету фізичного виховання. Втім, встигав поєднувати майбутній артист не лише навчатись, але й грати в команді КВК. Після випуску з університету батько вмовив сина здобути ще одну освіту. Так Олексій Потапенко став не лише знавцем у спорті, але й магістром економічних наук.

Як виглядає Олексій Потапенко сьогодні
Як виглядає Олексій Потапенко сьогодні

Однак юнакові не подобалась ні одна зі здобутих освіт, тому він вирішив пов’язати долю з тією справою, до якої лежала душа. 1997 року Потап організував першу групу – так і почався його шлях.

Лілія Ребрик

Відома українська актриса Ліліана Ребрик народилась у Чернівцях. На відміну від свого зіркового колеги, майбутня знаменитість ще за шкільних часів активно займалась творчою самодіяльністю, а батьки її в цьому підтримували. Ребрик навчалась у музичній школі за класом фортепіано, а також встигла стати майстринею спорту з художньої гімнастики.

Як виглядала Лілія Ребрик в дитинстві
Як виглядала Лілія Ребрик в дитинстві
Як виглядає актриса й ведуча Лілія Ребрик сьогодні
Як виглядає актриса й ведуча Лілія Ребрик сьогодні

Після закінчення школи знаменитість успішно вступила до Київського університету імені Карепнка-Карого, а сьогодні у своїй альма-матер викладає гімнастику. Крім того, Лілія Ребрик працює актрисою в Молодому театрі, що у Києві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини