Камінська виходить заміж, а Могилевська знайшла бойфренда: як змінилось особисте життя зірок за останній рік?

З початком повномасштабної війни особисте життя багатьох відомих українських зірок сильно змінилось. Розповідаємо, хто зі знаменитостей розлучився, а хто навпаки – виходить заміж

Відомі українські знаменитості з початком повномасштабної війни переформатували свою діяльність під виклики нових часів. Втім, змінилось не лише професійне життя зірок, але і їхнє особисте. Поки одні стосунки не витримали перевірку складнощами й розпались, інші зміцніли, як ніколи раніше. Пригадуємо, хто із зірок знайшов своє кохання за останній рік, а хто – загубив.

Слава Камінська

Відома українська співачка й блогерка вже давно зізналась, що сьогодні її серце зайняте. Нині знаменитість мешкає за межами України, куди вивезла своїх дітей від першого шлюбу. За кордоном Слава Камінська знайшла і своє нове кохання. Артистка не розповідає, кого покохала, втім нещодавно заявила, що вона йому “сказала так”.

Слава Камінська натякнула, що зовсім скоро вийде заміж за свого таємничого чоловіка
Слава Камінська натякнула, що зовсім скоро вийде заміж за свого таємничого чоловіка

Найімовірніше знаменитість натякнула на те, що зовсім скоро знову одягне білу весільну сукню й крокуватиме на зустріч своєму коханому. Разом з тим, Слава Камінська й досі не розповідає, як звати її чоловіка, та не показує, як він виглядає.

Наталія Могилевська

Хоча й весілля відома українська співачка поки що не планує, знаменитість у часи повномасштабної війни знайшла своє кохання. Як і Слава Камінська, артистка не розповідає про свого коханого. Єдине, що відомо – ім’я чоловіка, Валентин. В одному з інтерв’ю знаменитість розповідала, що нині вони живуть разом.

Наталія Могилевська під час великої війни знайшла своє нове кохання
Наталія Могилевська під час великої війни знайшла своє нове кохання

Володимир Остапчук

Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук під час повномасштабної війни встиг все й одразу – і розлучення, і початок нових стосунків. Восени минулого року знаменитість розірвав свій дворічний шлюб з Христиною Горняк. Довгий час зіркова пара приховувала це та лише нещодавно розповіла правду. Втім, про причини розставання знаменитості мовчать і досі.

Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучились восени минулого року
Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучились восени минулого року

А ось у грудні минулого року знаменитість почав зустрічатись зі своєю новою коханою, з якою, як підозрюють фанати, шоумен вже встиг одружитись. Обраницею Остапчука стала 22-річна медійниця з Києва Катерина Полтавська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини