Переріс батька і заговорив басом: як змінився син Сумської і Хостікоєва, який також марить сценою

Сестра Ольги Сумської Наталія Сумська виховує вже дорослого сина. Стало відомо, чим займається і як виглядає нащадок Наталії та Анатолія Хостікоєва.

Наталія Сумська була двічі заміжня і зараз виховує двох дітей. Старша донька зараз повністю знаходиться під опікою матері, що не дуже подобається акторці, а-от син виріс справжнім красенем і став гордістю зіркової мами. Парубок активно займається акторською кар’єрою і вже встиг виступити на одній сцені зі своєю мамою.

Зараз сину Наталії 25 років, а звуть його В’ячеславом. В такому молодому віці хлопець вже встиг знятися у фільмі “Скажене весілля” і на цьому він зупинятися не планує. Син акторки марить сценою і хоче досягнути висот, яких ніхто ще не бачив.

Наталія Сумська на одній сцені зі своїм дорослим сином
Наталія Сумська на одній сцені зі своїм дорослим сином

До слова, Наталія сина ніяк не направляє і не надокучає йому зі своїми порадами. Швидше, навпаки: зірка спостерігає за самостійним становленням його як повноцінного актора і пишається, що син вирішив йти стопами матері.

Що стосується особистого життя юного артиста, то у нього вже є кохана дівчина, але пара поки не поспішає одружуватися. Зараз В’ячеслав живе разом з коханою і насолоджується прекрасними стосунками. Його обраницею стала акторка Анастасія Рула, яка стала справжньою зіркою серіалу “Перші ластівки”.

Наталія Сумська на одній сцені зі своїм дорослим сином
Наталія Сумська на одній сцені зі своїм дорослим сином

Син Сумської виріс справжнім самостійним чоловіком, який може попіклуватися про всю свою родину, чого не можна сказати про доньку Наталії. Жінка зізнається, що це її болюча тема, оскільки Дарина на повному утримуванні в матері. Справа в тому, що в 39 років старша донька стала вдовою і через це перестала вести будь-яку діяльність. Не дивлячись на це, Наталія сподівається, що донька візьме себе в руки і почне займатися ділом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини