Переріс батька і заговорив басом: як змінився син Ігоря Кондратюка, який знайомий з мером Нью-Йорка

У відомого українського телеведучого, продюсера та шоумена Ігоря Кондратюка є троє дітей. Чим займається син знаменитості та як йому вдалось зв'язатись із мером Нью-Йорка?

Свого часу відомий український продюсер і ведучий Ігор Кондратюк щасливо одружився з коханою жінкою. Обраницею знаменитості стала Олександра Городецька, з якою він познайомився на роботі. Вже довгі роки зіркова пара разом. Кондратюк із дружиною мають трьох уже дорослих дітей, які нині живуть кожен своїм життям. Донька знаменитостей навчається за кордоном, а ось сини шоумена живуть в Україні.

Так, старший син Ігоря Кондратюка Сергій працює відеомонтажером. У часи повномасштабної війни зірковий нащадок займається створенням і монтуванням соціальних відеороликів. За словами зіркового батька, його синам не приходила повістка, адже вони перебувають у четвертій хвилі мобілізації через проблеми зі здоров’ям. Втім, нині вони приносять користь на “цифровому фронті”.

Ігор Кондратюк розповів, чим займається його син, який нині живе в рідному Києві
Ігор Кондратюк розповів, чим займається його син, який нині живе в рідному Києві

Молодший син Ігоря Кондратюка Данило так само перебуває у четвертій хвилі мобілізації. Нині юнак займається благодійним фондом. Зірковий батько розповів про успіхи свого сина, зазначивши, що йому вдалось створити ініціативу, про яку знають не лише в Україні, але і за її межами. Мова йде про благодійний фонд, який Данило організував разом із однодумцями.

Ігор Кондратюк не став приховувати, що всіх деталей і тонкощів того, чим займається його молодший син, він не знає. Втім, знаменитість зазначив, що вони активно донатять і привозять різні волонтерські речі. Крім того, зауважив Кондратюк, у цьому фонді також фігурує ім’я мера Нью-Йорка.

Ігор Кондратюк зі своїми дітьми та дружиною, з якою зіграв весілля багато років тому
Ігор Кондратюк зі своїми дітьми та дружиною, з якою зіграв весілля багато років тому

Нагадаємо, що у знаменитості також є молодша донька. Нині дівчина навчається в університеті та живе за кордоном. Поліна Кондратюк здобуває освіту інженерки космічних систем у США та закінчує другий курс.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини