Хто кого кинув після фіналу “Холостячки”: як склалися стосунки Мішиної і Еллерта та Огнєвіч і Задворного

Знайти своє кохання на романтичному проєкті "Холостячка" вдається не кожному. Розповідаємо, як склались стосунки фіналістів реаліті шоу та чому вони розійшлись

Один із найпопулярніших проєктів країни народив чимало цікавих історій та яскравих пар. Зокрема, серед них фіналісти двох сезонів “Холостячки”, які деякий час будували стосунки, втім врешті-решт прийняли рішення розійтись. Що відомо про їхні романи та чому вони розстались, читайте далі.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Історія стосунків зіркової пари була одночасно яскравою та романтичною, ніжною та сповненою пригод, домашньою та бурхливою. Знаменитості познайомились на шоу, а чоловік одразу привернув увагу своєї майбутньої колишньої. З часом зв’язок між ними зростав, а в результаті Олександр Еллерт став переможцем “Холостячки-2”.

Відома зіркова пара й досі викликає у мережі чимало обговорень, а фани мріють, щоб вони зійшлись
Відома зіркова пара й досі викликає у мережі чимало обговорень, а фани мріють, щоб вони зійшлись

Після проєкту знаменитості зустрічались відносно довгий період. Ксенія Мішина навіть познайомила свого зіркового обранця Олександра Еллерта з мамою. Втім, прожити разом довго й щасливо зіркам не вдалось. Відома українська актриса Ксенія Мішина пішла від свого бойфренда, адже їй набридли постійні сварки та емоційні гойдалки.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний

Відома українська співачка Злата Огнєвіч пішла на проєкт “Холостячка-2”, аби знайти своє кохання. Знаменитість обирала серед багатьох чоловіків, але найбільшу її увагу з самого початку привернув Андрій Задворний, український підприємець. Саме він став переможцем другого сезону реаліті-шоу.

Переможець Холостячки-2 кинув Злату Огнєвіч, бо зрозумів, що більше не любить відому співачку
Переможець Холостячки-2 кинув Злату Огнєвіч, бо зрозумів, що більше не любить відому співачку

Проте, стосунки зіркової пари закінчились через півтора місяця. Тоді Андрій Задворний пішов від артистки Злати Огнєвіч, а причиною стало те, що він її більше не кохав.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини