Переріс маму та заговорив басом: як змінився син Ірини Білик, який виріс копією Кузьми Скрябіна

Відома українська співачка Ірина Білик виховує двох дітей. Як сьогодні виглядає найстарший син знаменитості, який з'явився на світ в її першому шлюбі?

Особисте життя відомої української співачки є не менш важливим, ніж її професійна діяльність. Знаменитість декілька разів перебувала в офіційному шлюбу та виховує двох дітей від різних чоловіків. Найстаршого сина Ірина Білик народила, коли була заміжня за манекенником Андрієм Оверчуком. Вони повінчались 1998 року, втім вже через три роки розійшлись.

Після розлучення у колишніх закоханих залишились спільні спогади та син Гліб. Нині хлопець виріс копією свого зіркового батька, втім чимало шанувальників впевнені, що юнак схожий на відомого українського співака Андрія Кузьменка – Скрябіна. Річ у тім, що в покійного артиста та сина Ірини Білик схожа зачіска та цікава зовнішність.

У мережі порівнюють зовнішність старшого сина Ірини Білик та Андрія Кузьменка
У мережі порівнюють зовнішність старшого сина Ірини Білик та Андрія Кузьменка

Нині відома українська співачка Ірина Білик давно не спілкується зі своїм першим чоловіком. Втім, одного разу артистка відповіла на запитання шанувальників, чи підтримують зв’язок її син та колишній коханий. Зірка зізналась, що, звісно, не забороняє їм спілкуватись. Андрій Оверчук активно комунікує зі своїм сином Глібом, втім із колишньою дружиною вони не спілкуються.

Як сьогодні виглядає син відомої української співачки Ірини Білик Гліб Оверчук
Як сьогодні виглядає син відомої української співачки Ірини Білик Гліб Оверчук

Зазначимо, що син відомої української співачки нині активно будує свою кар’єру. Так, Гліб Оверчук займається музичною діяльністю, пише пісні. Крім того, зізнався в одному з коментарів для публіки син Ірини Білик, він вивчає чимало нових та цікавих речей у сфері ІТ, а також цікавиться звукорежисурою.

Нині Глібові Оверчуку вже 23 роки – в середині червня хлопцю виповниться 24. Син артистки нині перебуває у серйозних стосунках і навіть встиг заручитись зі своєю обраницею Алісою. Зіркова пара навчалась разом у школі, втім зустрічатись почала лише після випуску з навчального закладу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини