Як виглядає і чим займається єдина донька Лідії Таран: дитина Андрія Доманського довела, що давно не дитина

Відома українська телеведуча та журналістка Лідія Таран виховує єдину доньку від свого колеги Андрія Доманського. Як сьогодні живе та де навчається дівчина?

Лідія Таран, відома українська телеведуча та журналістка, нині живе та працює за кордоном. Переїжджала з України знаменитість не сама, а зі своєю донькою Василиною. Зіркові мама та донька оселились у Франції, де змушені були почати нове життя. Через початок повномасштабної війни Лідія Таран виїхала за кордон. Насправді знаменитість хотіла повертатись додому, втім змінила своє рішення, коли у подвір’я її будинку влучила ракета.

Хай би як не сумували за домом, але Лідії Таран та її донці вдалось облаштувати свій побут в іншій країні. Так, зірка ТСН вирішила здобути вищу освіту у французькому університеті. Не залишилась без навчання і донька журналістки. Василина Доманська нині навчається одразу у двох школах – французькій та українській.

Як живе та чим займається за кордоном Василина Доманська – єдина донька Лідії Таран
Як живе та чим займається за кордоном Василина Доманська – єдина донька Лідії Таран

Відома українська журналістка на своїй сторінці в Інстаграмі час від часу публікує нові фотографії. Так, наприклад, деякий час тому Лідія Таран показала, як сьогодні виглядає її донька. Василина Доманська помітно виросла та вже зовсім не схожа на дитину – донька Андрія Доманського виросла в дуже красиву й харизматичну дівчину.

Риси зовнішності дівчини одночасно нагадують і її маму Лідію Таран, і її батька Андрія Доманського. Василина з кожним роком все більше стає схожа на обох батьків. Так, наприклад, розріз очей та форма брів безперечно дістались їй від Лідії Таран, а ось яскраву та широку усмішку Василина успадкувала від свого батька Андрія Доманського.

Лідія Таран показала, як сьогодні виглядає її єдина донька Василина Доманська
Лідія Таран показала, як сьогодні виглядає її єдина донька Василина Доманська

Нагадаємо, що відома українська телеведуча Лідія Таран багато років тому перебувала у цивільному шлюбі зі своїм колегою Андрієм Доманським. Оточення зіркової пари пророкувало їм щасливе подружнє життя, втім закохані не дійшли до РАЦСу та раптово розлучились. Хай там як склалось подружнє життя журналістів, але своїй дочці Андрій Доманський приділяє багато уваги та часу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини