Що відомо про старшу онучку Ніни Матвієнко, яку Тоня народила у 16 років: через вагітність дівчину цькували

Відома українська співачка та єдина донька Ніни Матвієнко Тоня вперше стала мамою у 16 років. Вагітність була для майбутньої зірки важкою, втім свою дочку вона любить понад усе

Тоня Матвієнко, відома українська співачка та донька легендарної Ніни Матвієнко, вперше стала мамою 25 років тому. Тоді майбутня знаменитість в компанії друзів зустріла свого майбутнього чоловіка та палко у нього закохалась. Про перше серйозне кохання Антоніна пригадує з теплом, адже її обранець виявився гідним. У 17 років зірка завагітніла, але положення не злякалась ні вона, ні її коханий.

Матвієнко молодша закінчила школу екстерном і присвячувала весь свій час сімейному життю. У шлюбі з першим чоловіком вона прожила близько 10 років, а розлучення стало спільним рішенням, причиною сталі згаслі почуття. Втім, навіть після розлучення знаменитість тепло відгукується про першого чоловіка та зізнається, що знає про його нову родину та бажає йому щастя.

Молода Тоня Матвієнко зі своєю старшою донькою Уляною на руках
Молода Тоня Матвієнко зі своєю старшою донькою Уляною на руках

Сімейне життя юної Тоні Матвієнко було чудовим. Її підтримували і рідні батьки, й мама з батьком чоловіка. Втім, поза межами дому в майбутньої знаменитості все складалось не так чудово, як могло б бути. Однолітки цькували Тоню Матвієнко за ранню вагітність. Втім, дівчина не звертала на них уваги, а пройти випробування їй допомогла мама, Ніна Митрофанівна.

Нині донька Тоні Матвієнко виросла чудовою й талановитою дівчиною, втім у співочий рід не вдалась. Уляна є доволі тихою та скромною людиною, вона не публічна. У часи повномасштабної війни дівчина вирішила залишатись у рідному Києві, де працює та навчається на режисерку.

Як сьогодні виглядає старша донька Тоні Матвієнко Уляна
Як сьогодні виглядає старша донька Тоні Матвієнко Уляна

Дівчина не полюбляє уваги публіки, тому вкрай рідко з’являється на сторінці своєї зіркової мами в соціальній мережі Інстаграм. Неможливо почути новин і від самої Уляни, вона воліє залишати своє приватне життя в таємниці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини