Українська Алла Пугачова: що відомо про молодого коханця Надії Матвєєвої, яка старша за нього на 20 років

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва має цікаве й насичене особисте життя. Що відомо про стосунки знаменитості, які нагадують історію славнозвісної Алли Пугачової?

Надія Матвєєва давно стала улюбленицею мільйонів українців. Знаменитість користується неабиякою популярністю, а в часи повномасштабної війни продовжує активно займатись своїм покликанням – журналістикою. Знаменитість нині працює на телебаченні, а її таємничий коханий неабияк її у цьому підтримує. Про свої нові стосунки Надя Матвєєва не мовчить, але й багато не розповідає.

Зокрема, наприкінці минулого року знаменитість розсекретила – вона вже понад рік як не самотня. Про це відома українська телеведуча розповіла, додаючи, що її новий чоловік набагато молодший за неї. Таємничий обранець Надії Матвєєвої молодший за свою кохану на 20 років. Втім, зізнається ведуча, така різниця у віці не бентежить ні її, ні чоловіка.

Надія Матвєєва розповіла про нові стосунки з чоловіком, молодшим на 20 років
Надія Матвєєва розповіла про нові стосунки з чоловіком, молодшим на 20 років

Багато подробиць про свої нові стосунки знаменита українська телеведуча не розкриває. Ймовірно, Надія Матвєєва керується думкою, що щастя любить тишу. Разом з тим, деякі історії з особистого життя ведуча таки розповідає. Так, наприклад, раніше Матвєєва зізналась, що під час повномасштабної війни вона з бойфрендом залишається разом.

Зірка зізнається – вона розуміє, що саме такі важкі часи можуть допомогти перевірити, чи це твоя людина, чи тобі комфортно поруч із чоловіком. Разом з тим, в інтерв’ю для проєкту “Сім чесних хвилин з Іванною Слабошпицькою” Надія Матвєєва назвала свої нові стосунки нетрадиційними, адже чоловік молодший за неї на цілих 20 років.

Надія Матвєєва зі своїм коханим, молодшим на 20 років
Надія Матвєєва зі своїм коханим, молодшим на 20 років

Крім того, розкрила цікаві подробиці зірка, раніше подібний союз був для неї табу. Вона не лише не могла уявити себе у подібних стосунках, але й навіть забороняла собі такі думки. Втім, жартома зазначила Надія Матвєєва, життя дуже непередбачуване, тому ніколи не можна говорити “ніколи”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини