Еволюція стилю Лідії Таран з ТСН: телеведуча пройшла шлях від милої Барбі до серйозної француженки

Відома українська телеведуча Лідія Таран вже багато років працює на українському телебаченні. Якою була знаменитість, коли лише починала свій шлях та як виглядає зараз

Лідія Таран сьогодні є однією з найуспішніших ведучих країни. Знаменитість починала свою кар’єру багато років тому, а сьогодні відкрила нові горизонти та переїхала жити до Франції. За кордоном Лідія Таран вступила до університету й здобуває другу вищу освіту. Втім, не забуває зірка й про свою роботу. А ось шанувальники ведучої не забувають про неї. Фанати ставлять зірці багато запитань та активно цікавляться її особистим життям.

Втім, так було не завжди. Коли Лідія Таран тільки прийшла на телебачення, про неї ще не знав ніхто. Проте, на телеведучу чекало велике майбутнє, сповнене випробуваннями та складнощами, які їй судилось подолати. Коли Таран починала свою кар’єру, багато колег і шанувальників полюбили її, зокрема, за ніжний і добрий характер та за милу зовнішність. Зірка й дійсно має неймовірно витончені риси обличчя, які в молодості доповнювались веселим вогнем в очах та ентузіазмом у серці.

Лідія Таран у молодості мала надзвичайно милу та витончену зовнішність
Лідія Таран у молодості мала надзвичайно милу та витончену зовнішність

З часом, як і всі люди, знаменитість стала мудрішою та дорослішою. З роками роботи на телебаченні Лідія Таран починала виглядати все більш серйозною та діловою, втім набуті з часом риси характеру аж ніяк не забрали в знаменитості її природної краси, граціозності та неймовірної витонченості – хіба в очах тепер читається не юнацька грайливість, а доросла свідомість.

Нині відома українська телеведуча живе та працює за кордоном. У Франції вона виховує свою доньку, яку народила в цивільному шлюбі з Андрієм Доманським. Василина тішить маму успіхами в школі та навіть встигає допомагати рідній людині з її університетськими завданнями.

З часом Лідія Таран стала серйозною, що позначилось на її зовнішності
З часом Лідія Таран стала серйозною, що позначилось на її зовнішності

Слід зазначити, що народження дитини теж неабияк вплинуло на серйозність Лідії Таран. Хоча Андрій Доманський ніколи не забував про свою доньку, завжди допомагав колишній дружині та часто проводив час із Василиною, жила й живе дівчинка з мамою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини