Молода дружина Віктора Павліка серйозно зайнялася сином та сказала, чому дитина у 2 роки досі не розмовляє

Молода мама Катя Репяхова і досвідчений тато Віктор Павлік стикнулися з непростою подією: їхній дворічний син ще не балакає так, як його однолітки. Що роблять зірки, аби малюк з цим впорався?

Катя Репяхова і Віктор Павлік стали щасливими батьками чудового сина Михайлика у 2021. Він став справжньою відрадою для всієї родини, а особливо для свого популярного тата, який у 2020-му простився зі своєю середньою дитиною Павлом.

Проте, карапуза виявилося не так просто ставити на ноги. Вже не перший тиждень його молода ненька намагається з’ясуватися, чому крихітка досі не говорить.

“Михасю 2 роки. Він не розмовляє. Не каже ні слова”, — пише Катерина.

Молода дружина Віктора Павліка серйозно зайнялася сином

Тепер у хлопчика з’явився новий етап у житті. Він буде ходити по спеціалістах, які допоможуть скоригувати його стан. У дитяти починається нейрокорекція з елементами сенсорної інтеграції. Виявляється він іде вже до четвертого невролога.

Катю дуже у цьому підтримують прихильники та заспокоюють: все буде добре і малючок обов’язково буде розмовляти. Репяхова показує, що тепер водить карапуза також на розвиваючі заняття, бо вдома з ним займатися було важко та майже не виходило. Фанати зірки Інстаграму впевнені, що попри все, ситуацію вдасться виправити, адже в усьому іншому дитина абсолютно не відрізняється від таких же хлопчиків, як і він. Михалик активний та життєрадісний. Він має купу емоцій і радо дарує свій позитив іншим.

Молода дружина Віктора Павліка серйозно зайнялася сином

Нещодавно хлопчик відсвяткував свій другий День народження і був справжньою зіркою своїх іменин. Мама з татом організували велике свято у недешевому ресторані, зібравши родичів та близьких.

Нагадаємо, що у Віктора Павліка є ще двійко дітей від попередніх шлюбів. Вони вже зовсім дорослі та мають власні родини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини