Ада Роговцева святкує 86-й день народження: як виглядала актриса 68 років тому, коли зіграла свою першу роль

Відома українська актриса Ада Роговцева святкує свій день народження. Пригадуємо, як виглядала знаменитість, коли лише починала свою кар'єру в кіно

Ада Роговцева, відома українська актриса, сьогодні святкує день народження. 16 липня цьогоріч артистці виповнюється 86 років. За своє життя знаменитість встигла знятись у великій кількості різних стрічок, серед яких – чимало фільмів і серіалів, які здобули шалену популярність. Втім, все починалось 68 років тому. Тоді Ада Роговцева зіграла свою першу роль.

У 18-річному віці майбутню зірку кінематографу запросили знятись у фільмі “Приборкання вогню”. Тоді Ада Роговцева тільки нещодавно відгуляла своє повноліття, а її приголомшлива кар’єра вже почала стрімко розвиватись. В юності знаменитість хотіла стати журналісткою, втім доля вирішила інакше.

У своєму першому фільмі “Кривавий світанок” Ада Роговцева зіграла другорядну роль. Вже через три роки після цього знаменитість стала актрисою Київського театру імені Лесі Українки. У команді, яка за багато років встигла стати рідною, зірка працювала цілих 35 років. А ось популярною її, до слова, зробила роль у стрічці “Вічний поклик”. Там вона зіграла Анну.

Як виглядала Ада Роговцева у першому у своїй кар'єрі фільмі Кривавий світанок
Як виглядала Ада Роговцева у першому у своїй кар’єрі фільмі Кривавий світанок

Сьогодні відома українська актриса, хоч і не так активно, але все ще продовжує зніматись у кіно. За багато років успішної кар’єри Ада Роговцева зробила собі репутацію та ім’я, стала буквально живою легендою вітчизняного кіно. Актриса встигла заробити багато нагород і звань, які нині навіть важко порахувати.

Все чудово склалось в Ади Роговцевої і на особистому фронті. Знаменитість довго перебувала в шлюбі зі своїм колегою Костянтином, з яким виховувала нащадків. На жаль, коханий актриси відійшов у вічність, але сама зірка не залишилась – поруч із нею завжди діти та онуки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини