“До” та “після” подружнього життя: як за багато років шлюбу змінились Матвієнко, Єфросиніна, Кравець та інші

В українському шоубізнесі достатньо зірок, які разом вже багато років. Пригадуємо, як ці знаменитості виглядали у молодості, коли тільки пов'язували свої життя

Хоча за останній рік багато зіркових пар прийняло доленосне рішення розлучитись, в українському шоубізнесі все ще залишається багато пар, які живуть душа в душу вже багато років поспіль. Пригадуємо, як знаменитості виглядали до одруження та через роки подружнього життя.

Ольга Сумська

Як виглядала Ольга Сумська до та після одруження
Як виглядала Ольга Сумська до та після одруження

Відома українська актриса Ольга Сумська була офіційно заміжня двічі. Першим чоловіком знаменитості став набагато старший колега Євген Паперний, якому актриса зрадила зі своїм майбутнім другим чоловіком Віталієм Борисюком. Нині зіркова пара офіційно одружена та живуть у щасливому шлюбі.

Ніна Матвієнко

Як виглядала Ніна Матвієнко в молодості
Як виглядала Ніна Матвієнко в молодості

Одна з найвідоміших українських співачок Ніна Матвієнко вийшла заміж за художника 1971 року. Знаменитості мають трьох спільних дітей. Втім, позаминулого року стало відомо, що знаменитість розійшлась зі своїм чоловіком після п’ятдесяти років разом. Спершу публіка була приголомшена несподіваною новиною, але пізніше Ніна Матвієнко поспішила заспокоїти фанатів – насправді вони з чоловіком все ще разом.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна у молодості та після весілля
Маша Єфросиніна у молодості та після весілля

Відомій українській ведучій та блогерці довгі роки подружнього життя лише пішли на користь. З часів молодості знаменитість сильно змінилась і зміни ці – на краще. Маша Єфросиніна помітно схудла та підтягнулась, а у свої 40+ років виглядає набагато краще, ніж раніше. Знаменитість вийшла заміж за свого чоловіка 2003 року, а у шлюбі зіркова пара стала батьками двох дітей – доньки Нани та сина Олександра.

Олена Кравець

Як виглядала Олена Кравець до та після початку стосунків зі чоловіком
Як виглядала Олена Кравець до та після початку стосунків зі чоловіком

Відома українська актриса Олена Кравець познайомилась зі своїм чоловіком Сергієм багато років тому. Зіркова пара спершу була друзями, але потім майбутня зірка зрозуміла, що відчуває симпатію до свого товариша. Врешті знаменитості почали зустрічатись і потім стали подружжям. У шлюбі артисти стали батьками двох дітей – старшої доньки та двійнят.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини