Наталія Могилевська показала свою маму: як виглядає жінка, яка подарувала Україні справжній талант (ФОТО)

Неповторна співачка Наталія Могилевська показала свою рідну маму, як вже давно пішла у засвіти. Артистка вперше розкрила свій чималий сум за рідною людиною.

Відома виконавиця та продюсерка Наталія Могилевська поділилася з прихильниками дуже особистою інформацією, яку сміливо можна назвати драмою життя зірки. Вона розповіла, що наближається дата, що бентежить рік у рік її серце. І це 31 липня, день, коли не стало її неньки. Знаменитість поділилася архівними світлинами, написавши дуже проникливі слова:

“…Саме ти, моя прекрасна мамо, і твій голос зсередини, допомогали мені знайти вихід, оминути кризу та прийти до перемог”

Прихильники підтримали співачку, надіславши їй у коментарях найтепліші слова:

  • “Співчуваю вам, царство небесне Вашій мамі. Два роки тому 31 липня я теж втратила свою маму, біль на все життя”
  • “Плачу. Бо теж вже майже рік немає до кого звернутися “Мама”
  • “Царство небесне твоїй мамі і тату. Ми разом з тобою виросли на рідних Березняках. Мого тата теж вже немає, а моя мама добре пам’ятає твоїх батьків. Велика шана й вдячність всім батькам за життя!”
  • “Співчуваю вам пані Наталія, але у вас була чудова матуся, вона виховала вас у добрих і люблячих цінностях.
  • “Співчуття мої до Вас!Яка ж гарною жінкою Ваша матуся була!”
Наталія Могилевська показала архівне фото своєї мами

Відомо, що маму Наталії звати Ніна Петрівна. Вона 7 років боролася з непростою хворобою. Могилевська доклала максимум зусиль, аби врятувати найріднішу людину, мріяла, що недуга відступить та все одно не змогла вберегти її від невідворотного. Навіть поїздки до кращих лікарів Німеччини не змогли поліпшити ситуацію і у 2013-му році літня пані відійшла у засвіти. Похована у Києві на одному цвинтарі зі своїм чоловіком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини