Рейтинг українських співачок за віком: Тіна Кароль, Оля Полякова, Злата Огнєвіч, Ірина Білик, Настя Каменських

Хоча питати в жінок про їхній вік – некультурно, відомі українські красуні не мають комплексів. Скільки насправді років зіркам, які все життя виглядають молодо?

В українському шоубізнесі є багато ефектних зірок. Знаменитості не стидаються говорити про своє минуле та чесно розповідають про те, про що інші б воліли мовчати. Так, українські красуні не соромляться називати і свій реальний вік. Розповідаємо, кому з найпопулярніших артисток країни найбільше та найменше років.

Ірина Білик

Відома співачка Ірина Білик 53 роки тому народилась в українській столиці. Знаменитість зростала в родині, де одразу зрозуміли призвання майбутньої зірки. З найменших років маленька Ірина займалась танцями та вокалом, а з часом зуміла перетворити свої хобі на професійну діяльність. Серед українського шоубізнесу про Білик чуло найбільше людей.

Скільки насправді років Ірині Білик
Скільки насправді років Ірині Білик

Оля Полякова

Знаменитість, яка стала однією з найвідоміших Блондинок України народилась 44 роки тому. Майбутня знаменитість з’явилась на світ у місті Вінниця в родині ділових і вихованих людей. Тато зірки був дипломатом, а ось мама Олі Полякової працювала лікарем-педіатром. У самому дитинстві зірка зіграла епізодичні ролі в “Єралаші”.

Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль народилась наприкінці січня 38 років тому. Першим місцем, яке майбутня зірка побачила, виявився один із пологових будинків Магаданської області. На початку 1990-х років Тіна Кароль разом зі своїми батьками переїхала жити до Івано-Франківська. Там молода артистка навчалась у звичайній та музичній школах. Виступати майбутня зірка почала ще у дитинстві.

Злата Огнєвіч

Відомій українській співачці Златі Огнєвіч на початку січня виповнилось 37 років. Знаменитість народилась у російському Мурманську у родині військового хірурга. У дитинстві майбутня зірка жила в Ленінграді та Мінську, а з часом переїхала до Криму. Саме в Судаку Огнєвіч почала займатись музикою та писати пісні.

Скільки насправді років Златі Огнєвіч
Скільки насправді років Златі Огнєвіч

Настя Каменських

Відомій українській артистці Насті Каменських у травні цього року виповнилось 36 років. Знаменитість – корінна киянка, а народилась вона у творчій родині. Мати зірки співала у Народному хорі Верьовки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини