Виховали нянь і помічників: як діти Тімура Мірошниченка й Чмерковського допомагають батькам у господарстві

Виховання дітей – справа нелегка. Розповідаємо про найвідоміших зіркових батьків, яким вдалось виховати помічників по господарству і справжню моральну підтримку

Кожен, хто свідомо ставиться до батьківства, знає напевно – виховання дітей потребує великої мудрості, багажу знань, витримки та багато сил. У кожного цей процес проходить по-різному. Розповідаємо про відомі зіркові подружжя, яким вдалось виростити справжню підтримку й помічників, які залюбки допомагають батькам впоратись із труднощами.

Інна та Тімур Мірошниченко

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна не так давно стали батьками прийомного сина. Зіркова пара вже виховує двох старших дітей – доньку та сина. Втім, знаменитості усвідомили, що батьківської любові у них вистачить ще на одну дитину. Нещодавно Тімур та Інна Мірошниченко забрали названого сина Марселя додому й тепер виховують трьох дітей.

Інна та Тімур Мірошниченко нещодавно стали батьками прийомного сина
Інна та Тімур Мірошниченко нещодавно стали батьками прийомного сина

Залюбки допомагає батькам донька Мія. Інна Мірошниченко розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як їхня старша дитина саджає свого меншого брата у гойдалки, гуляє з ним та обов’язково стежить, аби їхня мама добре виконувала свої батьківські обов’язки. Дружина Тімура Мірошниченка зізналась, що не впевнена, чи змогла б стати багатодітною мамою, якби її першою дитиною виявилась не така турботлива Мія.

Макс Чмерковський та Пета Маргатройд

Нещодавно відомий американський хореограф українського походження вдруге став батьком. Дружина знаменитості Пета Маргатройд народила від коханого чоловіка молодшого сина. Зіркове подружжя вже виховує шестирічного сина Шая. Нещодавно обраниця Чмерковського поділилась розповіддю про те, як її старший син піклується про свого новонародженого брата.

Хореограф та Холостяк-1 Макс Чмерковський з дружиною виховують двох дітей
Хореограф та Холостяк-1 Макс Чмерковський з дружиною виховують двох дітей

Пета Маргатройд розповіла, що Шая поділився з молодшим братом Ріо своєю особливою ковдрою. Важливо зазначити, що хлопчик ніколи й ні з ким не ділився своїм улюбленим покривалом. Утім, для новонародженого брата йому не шкода нічого. Крім того, як розповіла Маргатройд, її старший син допомагає їй вкладати меншого спати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини