Друг Зеленського не скромничав: скільки коштувало весілля Євгена Кошового, яке увійшло до переліку найдорожчих

Відомий український гуморист вже давно перебуває у шлюбі з коханою дружиною Ксенією. Скільки свого часу зіркова пара витратила грошей на церемонію одруження?

Євген Кошовий, відомий український шоумен і гуморист, здобув популярність у команді “Квартал 95”. Знаменитість починав свою кар’єру на сцені “КВК”, а потім разом із товаришами й однодумцями заснував команду, яка стала відомою не лише в Україні, але і за її межами. У професійному житті Кошового все склалось чудово – так само добре в артиста й на романтичному фронті.

16 років тому знаменитість відгуляв шикарне весілля зі своєю дружиною Ксенією. Знаменитість, як і його дружина, завжди були веселими та позитивними людьми, тому й найголовніше в їхніх життях свято не могло пройти нудно або скромно. На святкування одруження знаменитості витратили чималу суму, але лише через роки після весілля Євген Кошовий наважився назвати цифру.

Євген Кошовий та його кохана дружина Ксенія не пожалкували грошей на помпезну вечірку
Євген Кошовий та його кохана дружина Ксенія не пожалкували грошей на помпезну вечірку

Виявляється, зіркова пара витратила близько 15 тисяч доларів, аби влаштувати незабутнє весілля. На церемонії одруження знаменитостей були присутні не лише їхні найближчі родичі, але й чимало друзів і колег. Євген і Ксенія Кошові вирішили, що весілля потрібно влаштувати так, аби запам’ятати його на все життя.

Для цього, зізнався в одному з інтерв’ю гуморист “Кварталу 95”, йому навіть довелось позичати гроші. Аби продумати все до дрібниць і втілити у життя кожну важливу деталь, Євгенові Кошовому довелось влазити у борг. Втім, про таке своє рішення знаменитість не шкодує, адже їм із дружиною вдалось влаштувати дійсно гідну вечірку.

Скільки грошей Євген та Ксенія Кошові витратили на організацію та проведення свого весілля
Скільки грошей Євген та Ксенія Кошові витратили на організацію та проведення свого весілля

Церемонія одруження зіркової пари була настільки помпезною, що навіть увійшла до відповідного ТОПу. За словами Євгена Кошового, його з коханою дружиною весілля увійшло до переліку найдорожчих святкувань в історії 2007 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини