Хтось повертається в Україну, а хтось їде якомога далі: де навчаються доньки Олі Полякової та Ольги Фреймут

Відомі українські Ольги – Фреймут і Полякова – розповіли про своїх дітей. Зіркові доньки здобувають освіту у ВНЗ, але навчаються та живуть у різних країнах

Ольга Фреймут та Оля Полякова здобули свою популярність багато років тому. Знаменитості встигли стати не лише успішними представницями своєї професії, але й щасливими дружинами та люблячими матусями. Розповідаємо про те, в якій країні зараз навчаються старші доньки зірок – Маша Полякова та Злата Мітчелл, які здобувають освіту у вищому навчальному закладі та у школі.

Де навчається донька Фреймут

Ольга Фреймут стала мамою, коли проходила робочу практику у Великобританії. Там знаменитість зустріла свого першого чоловіка, корінного британця, від якого народила дівчинку Злату Мітчелл. Нині дівчині вже 17 років, а за кордоном вона здобуває освіту у школі. Донька Ольги Фреймут давно не живе в Україні, а освіту здобуває у США. А ось зіркова мама юної блогерки під час повномасштабної війни разом із двома своїми молодшими дітьми живе у Лондоні.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл давно живе та навчається далеко за межами рідної країни
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл давно живе та навчається далеко за межами рідної країни

Де навчається донька Полякової

Відома українська співачка Оля Полякова за своє життя встигла стати мамою двічі. І старша, і молодша доньки знаменитості виїхали з України після 24 лютого. З часом дівчата вступили до навчальних закладів у Лондоні. Аліса Полякова, молодша донька зірки все ще вчиться у великобританському ліцеї-інтернаті, а ось старша дитина артистки рік навчалась у лондонській музичній академії.

Донька Суперблондинки Олі Полякової вирішила повернутись після року навчання у Лондоні
Донька Суперблондинки Олі Полякової вирішила повернутись після року навчання у Лондоні

Втім, нещодавно стало відомо, що Маша Полякова тепер навчається в українській столиці. Оля Полякова на своїй Інстаграм-сторінці повідомила, що її донька вступила до одного з київських університетів на композиторське відділення. Разом з тим, артистка не повідомила, що тепер буде з освітою її доньки у Великобританії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини