Штучна проти натуральної: яку новорічну ялинку поставили у себе вдома Нікітюк, Решетніки та Мірошніченко

Святковий сезон у нашому краї став ще більш веселим та яскравим, адже тепер ми відзначаємо День святого Миколая 6 грудня, Різдво 25 грудня, а Новий рік залишаємо в незмінному календарі свят.

З цими змінами новорічні ялинки, які заздалегідь прикрашають відомі особистості українського шоу-бізнесу, розцвітають ще швидше, наповнюючи повітря святковою атмосферою.

Тімур Мірошниченко

У сім’ї ведучого Тімура Мірошниченка цьогоріч стоїть штучна ялинка, яку наймолодший син Марсель мав нагоду вперше прикрасити. На гілках святкової красуні з’явилися гірлянда холодного відтінку та білі, сріблясті та золотисті іграшки.

Ведучий жартує, називаючи прикрашення справжньою ставкою.

Але, попри це, Марсель справився з завданням на відмінно. Він акуратно розвішував іграшки, а потім із задоволенням милувався своєю роботою.

Родина Решетників

Шоумен Григорій Решетнік обрав для своєї родини справжню новорічну красуню. Його ялинку прикрасили яскравою гірляндою та червоними кульками. Але особливо вражають іграшкові автівки.

Він розповідає, що діти дуже раділи, що могли долучитися до прикрашання ялинки. Вони з великим задоволенням вибирали іграшки та розвішували їх.

Я
Як виглядає ялинка родини Решетніків: жива красуня

Анатолій Анатоліч

Ведучий Анатолій Анатоліч разом із своєю родиною також відзначив цьогорічне свято ялинковою прикрасою. Це особлива подія для них, адже син шоумена Ніл вперше прикрашав новорічну ялинку.

Ніл був дуже схвильований, що міг долучитися до святкового дійства. Він старанно розвішував іграшки, а потім із гордістю розповідав всім, що це його ялинка.

А
Анатолій Анатоліч обрав живу ялинку для святкування Нового року

Леся Нікітюк

Ведуча Леся Нікітюк вражає не лише своєю харизмою, але й незвичайним підходом до прикраси ялинки. Вона відмовилася від звичайних прикрас та використала живі квіти. Яскрава гірлянда та червоні троянди роблять її святкове деревце особливо вишуканим.

Леся розповідає, що завжди хотіла прикрасити ялинку живими квітами. І цього року вона нарешті реалізувала свою мрію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини