Камалія показала чоловіка-багатія, який старший за неї на 22 роки: як пакистанець Захур одружився з українкою

Українська співачка Камалія та її чоловік Мохаммад Захур разом уже 18 років. Подружжя за цей час безліч тяжких випробувань та мають багато спільних теплих спогадів. А як вони почали свої стосунки та як виглядають зараз?

Відома українська співачка Камалія (справжнє ім’я – Наталія Захур) має 66-річного чоловіка Мохаммада Захура, з яким у шлюбі вже 18 років. Їх часто називають найромантичнішою парою українського шоубізнесу.

За особистим життям цієї родини в соціальних мережах стежать сотні тисяч фанатів. Їм цікаво дивитися, як відпочиває зіркова сім’я, дізнаватися про нові проекти співачки та спостерігати за тим, як ростуть юні доньки Камалії та Захура.

Також зазначимо, що поруч з красунею Захур, попри 22-річну різницю у віці, виглядає відповідно пристойно. Доглянуті зачіска та обличчя та стильні образи забирають роки в зовнішності підприємця.

Історія знайомства пари

Одного вечора друзі запросили Камалію у ресторан. Звісно, вони не могли не вмовити подругу, щоб вона заспівала. І весь час, як вона показувала свій талант, один підприємець з Пакистану, якого звати Мохаммад Захур, не зміг відвести погляду від молодої зірки. Бізнесмен остаточно зрозумів, що закохався у красуню Камалію, коли та заспівала народну пісню “Місяць на небі, зіроньки сяють”.

Опісля цього Захур запросив Камалію виступити на Дні металурга, на що співачка погодилась. Але коли пакистанський бізнесмен вирішив не зволікати та запропонував їй мешкати разом, українська зірка відмовилась. Вона не хотіла повторювати свої помилки. Проте, мама артистки прагнула мати такого багатого зятя, тому вмовила доньку вирушити з ним на пакистанське весілля до друзів чоловіка. Коли Камалія погодилась, то вона навіть уявити не могла, що ця поїздка обернеться пропозицією руки та серця.

Українська співачка Камалія та пакистантський підприємець Захур разом
Українська співачка Камалія та пакистантський підприємець Захур разом

Тяжкі випробування на шляху до щастя

Однак, були й сумні та тяжкі моменти на подружньому шляху пари. Мохаммад Захур дуже хотів мати дітей від своєї новоспеченої дружини, проте Камалія протягом довгого часу не могла народити. У неї почалися місяці лікування, які забирали останні сили. Коли шанувальники бачили, як вона усміхалася на сцені, то вони навіть не здогадувалися, що всередині їй було дуже боляче.

Та все ж таки Камалія змогла завагітніти та народити двох близнючок Арабеллу та Мірабеллу.

Подружжя з довгоочікуваними дітьми на руках
Подружжя з довгоочікуваними дітьми на руках

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини