Діти українських зірок, які живуть за кордоном: син Тіни Кароль, онучка Ротару, донька Кондратюка та інші

У багатьох українських зірок діти вже довгий час живуть та навчаються за кордоном. Деякі виїхали після 24 лютого. Але поки вони не планують повертатися, тому розповідаємо, які зіркові діти мешкають за кордоном.

Значна кількість дітей українських зірок проживає та навчається за кордоном. Звісно, не всі вони виїхали одразу після 24 лютого. Деякі успішно розвивалися і роки до цього в інших країнах, поки їхні батьки працювали в Україні. Нечасті зустрічі, теплі обійми та постійні дзвінки, щоб дізнатися, як справи. Які зіркові діти живуть за кордоном?

Син Тіни Кароль — Веніамін Огір

Веніамін з восьми років проживає у Великій Британії. Він живе в українській родині, а його захопленнями є українська історія, музика та справжні автентичні українські танці — гопак. Хлопець вчиться на відмінно та встигає активно підтримувати українців.

13-річний Веніамін долучився до благодійного збору коштів від українського культурного центру, де танцював гопака. Артистам вдалося зібрати 3 тисячі фунтів стерлінгів, які були передані в фонд допомоги постраждалим від війни.

Веніамін Огір танцює гопак на підтримку українців
Веніамін Огір танцює гопак на підтримку українців

Окрім цього, на канікулах хлопець приїхав до мами у Варшаву, де також встиг трохи поволонтерити. На зекономлені під час навчання кишенькові гроші син Тіни Кароль придбав солодощі та частування для біженців з України та роздавав їх безкоштовно.

Син Тіни Кароль підтримує українських біженців у Варшаві
Син Тіни Кароль підтримує українських біженців у Варшаві

Онучка Ротару — Софія Євдокименко

21-річна Софія живе та навчається у Нью-Йорку та часто подорожує. Наприклад, свою річницю стосунків з 33-річним бойфрендом Сергієм Жаданом відсвяткувала в Італії.

Перед цим дівчина 2 роки навчалася у Великобританії, після чого вступила в омріяну Школу дизайну Парсонс, де отримує задоволення від здобуття освіти. Також дівчина активно працює моделлю, а знімки з фотосесій публікує на своїй інстаграм-сторінці.

Донька Ігоря Кондратюка — Поліна Кондратюк

18-річна дівчина навчається на другому курсі в одному з американських університетів на інженера космічних систем. Такий вибір професії для родини став несподіванкою, проте Поліна старанно вчиться та докладає максимум зусиль. Зірковий батько сумує за донькою та повідомляє, що вона має приїхати в грудні додому.

Донька Олі Полякової — Марія Полякова

17-річна дівчина прагнула вступити до найпрестижнішого навчального закладу у світі, що спеціалізується на музиці — Берклі в Бостоні. Проте, як зазначає Оля Полякова, у них немає на це коштів через війну. Однак Маші надіслали запрошення на навчання в одному з університетів Великої Британії Голдсмітс. Тепер музичну освіту дівчина здобуває там.

Діти Сергія Бабкіна — Артур і Веселина Бабкіни

Сім’я Бабкіних проживає у Німеччині за статусом біженців. 15-річний Артур і 11-річна Веселина будуть здобувати освіту у місцевій престижній Школі Монтессорі. Німецькі батьки оплатили навчання 30 дітям з українських сімей, куди потрапили й нащадки Бабкіна.
Як зазначає співак, якщо вони не пішли б до освітнього закладу, то їх могли депортувати.

“У Німеччині з цим дуже суворо”, – ділиться Сергій Бабкін.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини