Чоловік української співачки Камалії розповів про першу дружину-росіянку та їхніх дітей, що живуть зараз з ним

Чоловік відомої української співачки Камалії Мохаммад Захур розповів шанувальникам подружжя про свою першу дружину-росіянку та їхніх дітей, які зараз проживають з батьком.

Пакистанський підприємець Мохаммад Захур, що нині одружений з відомою українською співачкою Камалією, розповів про свій перший шлюб. Його попередньою обраницею була росіянка, яка зараз проживає у Москві.

До цього шлюбу з популярною артисткою-українкою Захур створив сім’ю з іншою жінкою, у шлюбі з якою у них народилося двоє дітей: син Арман та донька Тетяна. Проте, їхнє подружнє життя не склалося, і вони розлучилися.

Камалія, її чоловік та син Арман від попередьного шлюбу
Камалія, її чоловік та син Арман від попередьного шлюбу

Нині відомо, що пакистанський бізнесмен спілкується з колишньою дружиною. Утім, як відверто розповідає Мохаммад Захур, вони обговорюють лише справи, що стосуються їхніх спільних дітей. Про інше вони просто не говорять.

Також, як впевнено зазначає Захур, його попередня обраниця, хоч і росіянка та проживає у столиці сусідньої країни, проте виступає проти війни в Україні, розпочатій її країною.

“Однак я переконаний, що, якби вона підтримувала цей збройний напад, то вона б мені обов’язково про це розповіла”, – ділиться пакистанський підприємець.

Що про колишню дружину чоловіка каже Камалія?

Українська співачка також відверто ділиться розповідями про колишню обраницю свого коханого. Камалія зазначає, що після розлучення Захур не мав ніяких стосунків протягом восьми років. Однак, попри такий довгий період часу перед появою нової коханої, колишня дружина все одно не могла спокійно це сприймати. Через це на співачку полився шквал критики. Саме через таку реакцію Камалія не захотіла знайомитися з колишньою дружиною коханого.

Також зазначимо, що з дітьми від попереднього шлюбу Захура виконавиця підтримує гарний зв’язок. Вони навіть проживають разом усією великою сім’єю. А Арман та Тетяна допомагають новій коханій батька та радо спілкуються з молодшими сестрами Арабеллою та Мірабеллою, попри значну різницю у віці: Арманові 33 роки, а Тетяні — 40.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини