Як виглядає та куди поділася відома Одеська Барбі?

Відома своїм незвичним, немов "ляльковим", образом Валерія Лук'янова не перестає дивувати своїх шанувальників. Барбі з Одеси любить часто похизуватися своїми формами в соціальних мережах. А що тепер відомо про неї?

Українська Барбі Валерія Лук’янова уміє схвилювати публіку своїми заявами та зовнішнім виглядом. Особливо після того, як дівчина здобула титул “Міс Діамантова корона України” 2007-го року, проте пік її популярності припав на 2012 рік, коли Мережею почали активно ширитися фотографії з її немов ляльковою зовнішністю.

Безліч шанувальників дівчини переконані, що вона змінила свою зовнішність за допомогою втручання пластичної хірургії, а для фотографій часто використовує фотошоп. Сама Валерія не приховує, що вона збільшила розмір грудей, однак зізнається, що решта чуток — це звичайний наклеп, і що вона не видаляла собі ребра та не проводила жодних операцій на своєму обличчі.

Для того, щоб довести це, вона навіть публікувала свої дитячі фотографії, аби її шанувальники й не тільки переконалися у цьому та перестали безпідставно звинувачувати Барбі з Одеси. Однак і тут у коментарях почали з’являтися повідомлення про те, що вона навмисне покращила своє обличчя, а зовнішній вигляд зробила гіршим (останнє фото в каруселі).

Нагадаємо, що на піку популярності Валерії Лук’янової, у неї з’явилося багато наслідувачів, навіть серед чоловіків. На що дівчина відреагувала негативно та порадила розвивати власну індивідуальність.

Дівчина зізналася, що бачить духів

Одеська Барбі зізналася, що має надприродні здібності. Валерія розповідає, що вона з графського роду, а коли була дитиною, то часто бачила духів. За словами дівчини, вона — медіум та має унікальну здібність іти в астрал, відвідувати свої паралельні життя.

“Увесь день можу пробути в іншому тілі”, – коментує свої надприродні здібності дівчина.

Наразі Одеська Барбі активно займається спортом (по три години на день), проводить різноманітні курси та марафони й постійно ділиться своїм життя у соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини