Таюне одна, але не єдина: Полякова, Шоптенко та інші зірки, які крутилися навколо Олега Винника

Відомий український співак Олег Винник користується шаленою популярність серед шанувальниць. А хто б міг подумати, що він стане улюбленцем Полякової, Шоптенко та інших?

Улюбленець мільйонів жінок Олег Винник звик до шаленої популярності та прихильності фанаток. Однак, шанувальниці співака є і серед багатьох відомих артисток. Значній кількості з них навіть приписували роман з виконавцем. Хто ці зірки, які намагалися забрати серце Олега Винника?

Оля Полякова

Олег Винник і Оля Полякова
Олег Винник і Оля Полякова

Після гучних висловлювань виконавиці та частого перебування артиста вдома в Олі Полякової шанувальники були шоковані такою відвертістю. Адже співачка часто зазначала, що в них з головою вовчиць велика любов, а вони разом роблять спільну дитину.

“Учора ми це робили 6 годин поспіль. Тоді я прийшла додому трохи весела. І о 3-й ранку”, – відверто ділиться виконавиця.

Однак, тоді йшлося про їхню спільну пісню, яку вони планували випустити 8-го березня цього року.

Настя Каменських

Олег Винник і Настя Каменських
Олег Винник і Настя Каменських

Серед шанувальників співака активно ширилися чутки, що Олег Винник зустрічався з Настею Каменських. Але найбільше їх почали “зводити” після зйомок шоу “Х-фактор”. Тоді фанати почали думати, що в зірок виникли почуття, оскільки їх неодноразово ловили під час легкого поцілунку. Проте, артисти заперечували роман та почуття одне до одного.

Проте, зірки часто неоднозначно коментували свої стосунки. NK зазначала, що була сильно закохана, і серед коханців, яких їй приписують, є Олег Винник. А от неоднозначні слова та дії співака на відео нижче:

Олена Шоптенко

Олег Винник та Олена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Зірковій танцівниці теж приписували роман з Олегом Винником, коли він 2020-го року прийшов на шоу “Танці з зірками”, а його партнеркою стала саме вона. Пара дуже мило та зворушливо спілкувалася, а їхні погляди та хімія під час танцю натякали на щось більше. Також вони також разом перехворіли на коронавірус та спільно сиділи на самоізоляції, що теж стало приводом для нових чуток.

Катерина Осадча

Олег Винник та Катерина Осадча
Олег Винник та Катерина Осадча

Після того, як в одному з випусків “Світського життя”, Олег Винник виконав пісню особисто для Осадчої, обійняв її за талію та сказав “Моя Катруся, кохана”, парі почали приписувати роман.

Єдине кохання співака — Таюне. Що відомо про цю пару?

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Однак найбільше розмов було довкола бек-вокалістки Олега Винника Таїсії Сватко (псевдонім – Таюне). Артист довго та старанно приховував свої другу половинку, хоча вона завжди була поруч з ним на одній сцені.

Познайомилися виконавці ще на почату дев’яностих в гуртожитку Канівського училища культури, адже обидва були не місцеві. Після бурхливого роману вони зіграли гучне весілля, а через 15 років у подружжя народився син Юліан. Зараз юнакові 18 років, він активно займається плаванням та бере участь у чемпіонатах Північної Німеччини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини