Потап розплакався без Насті Каменських поруч: що коїться у стосунках відомої пари після 3 років шлюбу

Нещодавно відомий співак Потап проявив свої почуття перед значною кількістю авдиторії. У такий щемкий та чуйний момент коханої дружини виконавця Насті Каменських не було поруч. Що відбувається у їхніх стосунках?

Нещодавно всю Мережу облетіли кадри з шоу “Голос країни”, де відомий український співак не втримав своїх емоцій та розплакався. Такою стала його реакція на виступ диякона з Волині Василя Палюха, наставником його й була зірка. Палюх виконав пісню “Зорепадом летять роки”.

“Що тут сказати, розплакався. Нас лікує музика. Я знаю, скільки доброго ти робиш для нашої країни, але найголовніше те, що ти зараз тут і можеш зцілити безліч душ і сердець своїми піснями. Я тобі дуже вдячний”, – прокоментував виступ конкурсанта Олексій Потапенко.

Однак, у цей зворушливий час кохана співака не була поруч з ним, адже тепер їхня пара наставників розпалась, а виконавиць бере участь у лідерстві на проекті сам.

Розчулений Потап (скріншот з прямого ефіру програми)
Розчулений Потап (скріншот з прямого ефіру програми)

Повернення в Україну Каменських

Нагадаємо, що Настя Каменських разом з Потапом евакуювалися з України ще до повномасштабного вторгнення на територію нашої держави.

Однак, на початку осені виконавиця повідомила радісну звістку своїм фанатам, що вона збиралася повернутися в Україну. Втім, це сталося без її коханого чоловіка. Саме після цієї новини про повернення зірки у Київ наодинці й почали ширитися чутки, що пара збиралася чи вже розійшлася.

Подружжя наразі перебувало в різних місцях і не було разом, адже вони постійно гастролюють на доброчинних концертах, де збирають кошти на потреби рідної країни.

Після цього співачка опублікувала фото на своїй інстаграм-сторінці, де показала, що вона їде потягом до свого Києва. В описі під дописом вона розповіла про свої почуття від розлуки та дороги додому.

Проте, шанувальники одразу помітили, що Настя Каменських на світлинах без обручки.

Про хворобу Потапа

Після свого повернення в Україну Потап розповів, що був дуже хворим та перебував на лікуванні за кордоном. У нього стався отит, а після – синдром Ремзі-Ханта (недуг, при якому обличчя та нерви паралізує).

Також артист зазначає, що він працював на досягнення нашої перемоги й за кордоном, попри проблеми зі здоров’ям. Вони з Настею Каменських зуміли зібрати 75 мільйонів гривень, які направили на потреби України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини