Матвієнко чекає на соцвиплати, Фроловій гроші висилає чоловік: на що живуть українські зірки після 24 лютого

Після 24 лютого фінансова ситуація у країні стала не найкраща. Про це також зазначають й українські зірки, значна частина яких майже втратила свій заробіток, а нині проводить доброчинні заходи на підтримку України. Тому постає логічне питання: за що живуть українські зірки?

Після початку повномасштабного вторгнення майже всі українці відчули удар по фінансовому питанню. Не винятком стали й зірки нашого шоубізнесу, адже перші кінця лютого переважна більшість рекламодавців, замовлень та можливостей заробітку відпала. Тому вони разом з усіма українцями перейшли в режим економії. Однак, на які гроші живуть українські знаменитості тепер, коли заощадження закінчуються, замовлень немає, а всі зароблені гроші на доброчинних дійствах вони віддають на допомогу та підтримку країни?

Антоніна Матвієнко

Після початку повномасштабного вторгнення родина Антоніни Матвієнко та Арсена Мірзояна залишилась без основного заробітку, адже свою концертну діяльність їм довелось згорнути.

Наразі співачка з донькою проживає у Великобританії, де вони живуть на соціальні виплати від країни. Але українську натуру не переплюнути, адже навіть за таких умов Антоніна відкладає частину грошей, аби привезти їх додому.

Антоніна Матвієнко з чоловіком та донькою
Антоніна Матвієнко з чоловіком та донькою

Василіса Фролова

Українська модель та акторка перебралася з сином Радіоном та чоловіком Дмитром Котеленцем у Дубаї. Зірка втратила весь свій заробіток через повномасштабну збройну агресію росії, тому гроші, на які живе подружжя, приносить у сім’ю її коханий, що працює у кінокомпанії “Warner Brothers”.

Василіса Фролова з сином
Василіса Фролова з сином

Сергій Притула

Як і решта зірок українського шоубізнесу, Сергій Притула втратив свій заробіток після 24 лютого. Ба більше — він активно переказував усі свої заощадження тим, кому вони потрібніші — Збройним Силам України.

Також телеведучий проводить значні благодійні збори через свій фонд. Тому шанувальників цікавило, на що живе зірка. Притула зізнається, що тоді його врятувала певна фінансова подушка, а нині іноді отримує певні гроші за роботу. Наприклад, за нещодавній дубляж мультфільму “Мавка”. Проте, такою можливості трохи заробити майже немає.

Сергій Притула
Сергій Притула

Дмитро Гордон

Відомий інтерв’юер зізнався, що те, що раніше приносило йому гроші, нині їх лише забирає. Єдиний дохід шоумена нині — його Youtube-канал, завдяки якому він отримує кошти на життя.

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон

Наталка Денисенко

До 24 лютого родина Наталки Денисенка та її чоловіка Андрія Федінчика мала стабільний значний дохід, адже вони активно брали участь у зніманнях. Однак, наразі такої можливості немає, бо проекти або закрилися, або призупинилися до кращих часів.

Утім, певний заробіток у родині є: Денисенко досі трохи заробляє, але значно менше, ніж раніше, а Федінчик служить у ЗСУ, тому теж приносить певні гроші в сім’ю. Однак, він не має відповідного досвіду, тому багато не отримує.

Наталка Денисенко з Андрієм Федінчиком та сином
Наталка Денисенко з Андрієм Федінчиком та сином

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини