Мішина, Могилевська, Огнєвіч та інші: які 5 українських зірок-холостячок не виходили жодного разу заміж?

В українському шоубізнесі є багато незаміжніх відомих людей. Деякі з них перебувають у статусі холостячки доволі довго, що жодного разу не отримали пропозиції руки та серця. Хто ці жінки?

Чим може похвалитися український шоубізнес, так це точно красивими та успішними зірками. А ви знали, що деякі з них за усе життя жодного разу не чули від чоловіка слів “Ти вийдеш за мене?” Хто ці 5 українських зіркових холостячок?

Ксенія Мішина

Учасниця першого сезону шоу “Холостячка”, де чоловіки борються за серце жінки, була в цивільному шлюбі. Однак, тоді в неї з коханим не склалося: ці стосунки були далекими від здорових, а її обранець навіть піднімав на Мішину руку. Єдине гарне, що Ксенія має від цього періоду свого життя, це її 10-річний син Платон.

Також зірка серіалу “Кріпосна” після обрання своїм обранцем Олександра Еллерта у фіналі “Холостячки” так і не змогла побудувати з коміком довготривалі стосунки.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Злата Огнєвіч

Співачка стала учасницею другого сезону шоу “Холостячка”. Тоді її обранцем став Андрій Задворний, у якого, як зізнається співачка, вона по-справжньому закохалася. Однак, через півтора місяця вони розійшлися, після чого Златі було дуже важко.

Виконавиця не любить говорити про своє кохання, але зізналася, що чоловіки завдавали їй болю. У проекті “Холостячка” вона навіть розповіла, що мала стосунки з одруженим чоловіком. Також Огнєвіч відверто ділиться, що готова до створення сім’ї, тому відкрита до нових стосунків.

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний
Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

Наталя Могилевська

Співачка після болісного розриву з Андрієм Доліним, у якого була без тями закохана, тривалий час була сама. Утім, вона зізнається, що знайшла нове кохання. Його ім’я Наталя поки не розкриває.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Даша Астаф’єва

Астаф’єва може похвалитися стосунками з відомими та успішними чоловіками. Проте, склалося так, що заміж за них вона не вийшла. Наразі шанувальникам зірки відомого, що у їхнього кумира є кохана людина, однак хто це поки не знають.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Леся Нікітюк

Кого з українських зірок-холостячок постійно опитують, чи є у неї коханий, так це Лесю Нікітюк. Вона завжди лише відшутковується, тому шанувальникам ведучої стає усе цікавіше й цікавіше. Одного разу на ці питання Нікітюк відповіла, що проблема в тому, що в дитинстві її обмели віником, а, за повір’ям, тоді ніхто її заміж не візьме.

Однак, зірка все одно зізнавалася, що хоче сімейного затишку вдома. Також вона розповіла, що братиме участь у Холостячці. Деталей поки немає, але, можливо, зірці пощастить?

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини