Хто залишився у Кузьми Скрябіна після його смерті: мама, дружина і донька – як виглядають, чим займаються

Відомий український співак та активіст пішов з життя сім років тому. Його рідні та улюблені батьки, дружина та донька, що завжди були поруч та підтримували співака намагаються жити далі, попри втрату.

Кузьма Скрябін був не просто зіркою та співаком. Він був простою людиною, що творив для людей. Певно, тому його творчість так відгукувалась українцям, а його пісні люблять та співають скрізь і досі.

Сім років тому 47-річного співака не стало внаслідок аварії на Дніпровщині, а згадку та любов до нього в серцях та на ділі несуть наразі найдорожчі жінки в його житті — матір, кохана дружина та улюблена донька. Як склалося їхнє життя нині?

Як живуть улюблені жінки Скрябіна?

Дружина співака Світлана Бабійчук (донька відомого художника Івана Бабійчука) була в шлюбі з Кузьмою Скрябіним з 1994-го року. Наразі Світлана працює художницею та майстринею розпису по дереву.

Кузьма з дружиною Світланою Бабійчук
Кузьма з дружиною Світланою Бабійчук

Родина співака продовжила доброчинну діяльність зірки, вшановуючи його пам’ять. Наприклад, дружина виконавця заснувала Фонд імені Кузьми Скрябіна, завдяки чому продовжила справу чоловіка та активно допомагає дитбудинкам, лікарням та військовим, адже сам чоловік активно допомагав армії та відвідував військових у госпіталях.

Світлана Бабійчук нині та з коханим раніше
Світлана Бабійчук нині та з коханим раніше

За 21 рік шлюбу в подружжя народилася донька Марія-Барбара Кузьменко. Коли вона втратила батька, їй було 17 років. У цей період часу дівчині було настільки важко, що її рідні звернулися до фахівців, адже вона була єдиною донькою Кузьми та отримувала від батька максимум любові.

Кузьма з єдиною донькою
Кузьма з єдиною донькою

Дівчина навчалася в медичному університеті та хоче стати дерматологинею. Декілька років тому вона вийшла заміж за Віктора Тура, з яким навчалась в одному університеті.

Бася (так пестливо кликав доньку батько) вийшла заміж
Бася (так пестливо кликав доньку батько) вийшла заміж

Також дуже важко загибель єдиного сина сприйняли батьки Кузьми Скрябіна Віктор та Ольга Кузьменки. Матір співака не знала, як жити далі, тому перелила весь свій біль у книгу “Моя дорога птаха”. Згодом вона продовжила справу сина з гуртом “Скрябін” та знайшла нового соліста, аби група продовжила творити.

Батьки Кузьми Скрябіна також заснували доброчинний фонд, кошти з якого йдуть на важливі місця для їхнього сина та на допомогу військовим.

Батьки Скрябіна біля пам'ятника синові
Батьки Скрябіна біля пам’ятника синові

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини