“Дозріли” стати мамами: вагітні зірки, які народять після 40 – Періс Хілтон, Гвен Стефані, Фролова та інші

Суспільство звикло, що народжувати після 40 років – це пізно. Втім, ці відомі українські та зарубіжні зірки довели, що насправді стати мамою у такому віці не чимось поганим

У кожної жінки різні цілі та плани на життя. Хтось хоче досягнути творчого або ж професійного зростання, а комусь хочеться стати мамою та побудувати з коханим міцні стосунки. Втім, відомі українські та закордонні знаменитості зуміли побудувати успішну кар’єру та створити сім’ю. Щоправда, зіркам довелось народити після 40 років. Розповідаємо про таких знаменитостей.

Періс Хілтон

Відома американська світська левиця була заручена чотири рази, втім стати дружиною зірці вдалось лише з бізнесменом Картером Реумом. Так, знаменитість одружилась з багатієм минулого року та зізналась, що спершу вони хотіли пожити одне для одного. Саме тому Періс Хілтон зазначила, що лише 2023 року вони з коханим почнуть замислюватись над створенням сім’ї.

Періс Хілтон
Періс Хілтон

Американська зірка не приховувала, що їй не вдасться завагітніти без сторонньої допомоги, тому зазначила, що скористається екстракорпоральним заплідненням. Раніше Періс Хілтон зізнавалась, що вони з коханим заморозили яйцеклітини, коли у світі бушувала пандемія. Тепер вони просто чекають вдалий час, аби завести дітей.

Гвен Стефані

Відома американська співачка у віці 53 років завагітніла вчетверте. Зі своїм коханим Блейком Шелтоном знаменитість вдались до ЕКО (екстракорпоральне запліднення), а зараз чекають на появу ще одної чудової людини.

Гвен Стефані
Гвен Стефані

Подружжя доки не коментує вагітність Гвен Стефані, проте інсайдери зазначають, що це – справжнє різдвяне чудо, адже неодноразово співачка не могла завагітніти за допомогою ЕКО. Крім того, інсайдерське джерело зазначає, що Блейк Шелтон вже купив рожеві ковбойські чобітки та капелюх.

Василіса Фролова

Відома українська телеведуча дуже довго хотіла стати мамою, проте ніяк не могла завагітніти. Знаменитість відвідувала чимало лікарів, які так і не змогли відповісти на питання, яке цікавило її найбільше.

Василіса Фролова
Василіса Фролова

Василіса Фролова залишила спроби стати мамою та змирилась з тим фактом, що не зможе народити. Втім, пізніше сталось диво та у віці 43 років знаменитість вперше народила сина – Родіона.

Джина Девіс

Джина Девіс
Джина Девіс

Американська актриса була заміжня тричі, втім ніхто з її колишніх чоловіків не виховував із нею спільних дітей. У третьому шлюбі з пластичним хірургом Резу Джаррахи знаменитість народила та стала мамою. У віці 46 років Девіс народила доньку, а у 48 стала мамою для хлопців-близнюків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини