Дружина Потапа Настя Каменських показала свої дитячі фотографії та як виглядає її стара кімната: життя багатих

Настя Каменських у соціальній мережі показала свої дитячі фото, згадала минуле життя до того, як стала відомою та показала свою стару кімнату.

Настя Каменських – відома українська співачка, а з нещодавніх пір ще й дружина репера та продюреса Потапа. Пару давно одружували прихильники, але своє кохання вони усвідомили вже після того, як їхній дует розпався.

Два роки тому Анастасія втратила батька Олексія Йосиповича Каменських. Це було дуже болісним ударом для Насті та її мами, бо батько був надзвичайно хорошою людиною і завжди міг підтримати добрим словом в потрібній ситуації. З моменту смерті батька, у старій квартирі, де жила сім’я Каменських, тепер ніхто не проживає. Мама співачки Лідія вирішила переїхати до доньки, щоб було легше справитися з горем.

Мама з Настею говорять про її дитинство
Мама з Настею говорять про її дитинство у Настіній кімнаті

Прихильники також переживали цю втрату разом з Настею і відчували, на скільки сильно їй зараз боляче. Настя не соромилась публікувати фото своєї родини та розповідати, як вони проводять разом дозвілля.

Настя знімала для свого блогу неймовірно рідкісний матеріал: це були відео та фото її старенької квартири, в якій вона раніше мешкала, а також кімнату, що належала маленькій Насті. Дівчина показала свої фотографії з минулого. Фанати мали змогу побачити, якою співачка була у дитинстві: з пухленькими щічками, густими бровами та вишуканими кучерями.

Маленька Настя Каменських

Настя Каменських розповіла про те, що не раз приходила додому після переїзду. Це для неї місце спокою, сили та комфорту. Вона рада, що у неї є таке місце, куди завжди можна повернутися і ніхто не матиме змогу це заборонити, але після смерті її батька багато що змінилося і дівчина вже не так часто приїздить до рідного дому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини