“Дуже ляклива була”: Ніна Матвієнко розповіла, як почалася її кар’єра співачки та як вона змінилася за цей час

Відома українська співачка Ніна Матвієнко в одному зі своїх нещодавніх інтерв'ю розповіла про те, як почалася її сольна кар'єра та з якими страхами вона тоді зіштовхнулася.

Народна артистка України Ніна Матвієнко відома багатьом своїм потужним та ніжним голосом. Проте, вона, як і безліч інших зірок, пройшла значний шлях свого становлення як знаменитої та талановитої співачки від лякливої та невпевненої у собі дівчини до легенди.

Яким був початок сольної кар’єри Ніни Матвієнко?

В одному зі своїх інтерв’ю зірка зізналася, що, коли вона починала займатися своєю творчістю, то й уявити не могла, що почне співати сольно та здобуде таку славу.

Ніна Матвієнко 21 рік своєї творчості присвятила відомому хору “Верьовки”. Стільки ж часу спів виконавиці лунав з уст оркестру “Київська камерата”, з якими вона співпрацює і нині.

Вона зізнається, що з дитинства була дуже тихою, а голосистістю не вирізнялася, попри те, що активно грала в театрі, співала та навіть займалася спортом. Вона робила все тихо, але спритно, тому надій на таку відомість зовсім не покладала.

Ніна Матвієнко під час цього інтерв'ю (скріншот з програми)
Ніна Матвієнко під час цього інтерв’ю (скріншот з програми)

“Навіть тоді, як Анатолій Авдієвський (це видатний диригент) звертався до мене з будь-яким питанням, я починала так сильно хвилюватися та соромитися, що аж глухла. Мене можна описати в ті моменти, як дуже лякливою”, – зізналася легенда в інтерв’ю.

Робота в хорі була доволі важливою для Ніни Матвієнко, адже так її вокал ставав лише кращим. Проте справжньою її мрією було розпочати сольну кар’єру. Хоч у хорі є чітко встановлені правила виконання композицій, співачка любила гратися та змінювати мелодію. І от її нарешті почули.

Також Ніна Матвієнко зізнається, що кожна її робота з іншими сольними виконавцями є дуже особливою. Зазначимо, що співачка має колаборації з такими відомими українськими артистами, як MONATIK, ROXOLANA, alyona alyona й групами “ТНМК” та “Океан Ельзи”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини