Вагітність прикрашає жінку: Катя Осадча, Джамала, Тіна Кароль та інші зірки показали фото в цікавому положенні

Зіркові жінки українського шоу-бізнесу вміють дивувати не тільки своїми досягненнями в кар'єрі, але й бездоганним зовнішнім виглядом під час вагітності.

Катерина Осадча

Вишукана Катерина Осадча під час вагітності
Вишукана Катерина Осадча під час вагітності

Катерина любила похизуватися своїм округлим животиком у купальниках або вишуканих сукнях. Жінка вийшла заміж за Юрія Горбунова та народила йому двох гарних синів. Впродовж всієї вагітності, Катерина показувала змінки, на яких вона щаслива, як доказ того, що вагітність проходить легко і без ускладнень. Катерина є взірцем того, що можна виглядати дуже гарно навіть під час вагітності і не приховувати животик, що помітно став більшим.

Джамала

Співачка Джамала не лише володіє гарним голосом, що вражає весь світ, але й вміє гарно подати себе під час вагітності. Під час другої вагітності Джамала опублікувала фотографію у ніжній сукні та розповідала про свої мрії. У 2020 році Джамала хотіла небагато. Все, що було їй потрібне – це справжнє літо, здоров’я і просте жіноче щастя. Джамала, як і Катерина Осадча, доводить, що вагітність дуже пасує будь-якій жінці.

Джамалі дуже пасує вагітність
Джамалі дуже пасує вагітність

Співачка позує для фото, тримаючи свій животик руками, акцентуючи на ньому увагу. Плаття виконане з легкого матеріалу та вільного крою.

Тіна Кароль

Ніжна вагітна фотосесія Тіни Кароль
Ніжна вагітна фотосесія Тіни Кароль

Тіна Кароль не приховувала своєї вагітності і знімалась для глянцевих журналів, показуючи всій Україні свій вагітний животик. Жінка не переставала виступати з сином в животі, що заслуговує окремої уваги. На фото Тіна Кароль виглядає надзвичайно жіночною та ніжною, навіть фото виконане в пастельних та приємних для ока тонах.

Василіса Фролова

Неоднозначно зухвалий вагітний образ
Неоднозначно зухвалий вагітний образ

Василіса стала вперше мамою у 43 роки, тому для фотосесії вона обрала зухвалий образ з вушками Мінні Маус. Таким чином вона хотіла довести, що вагітні жінки можуть бути не лише ніжними, але й зухвалими та такими, що не бояться кинути виклик суспільству.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини