Як склалася доля переможця “Битви екстрасенсів” Хаяла Алекперова: біографія та особисте життя ясновидця

Постать переможця проєкту "Битва екстрасенсів" азербайджанця Хаяла Алекперова завжди викликала авторитет та довіру. А що приховує біографія цієї зірки?

Хаял Алекперов зумів двічі стати переможцем проєкту про наднормальні здібності “Битва екстрасенсів”. Хоч він азербайджанець за походженням, свою славу він здобув саме на теренах нашої країни.

Що відомо про життя відомого екстрасенса?

Екстрасенсорні здібності перетворили Хаяла Алекперова на справжнього експерта, чиє професійне чуття викликає довіру, а до слів якого прислухаються люди по всьому світові. Однак, мало хто знає, що біографія цього чоловіка доволі насичена.

Хаял Алекперов з’явився на світ у сім’ї вчительки математики та фізика й телемайстра в місті Гянджа у 1979 році. Окрім нього, у родині є ще двоє дітей, молодша донька з яких також володіє магічним даром.

Хаял Алекперов зі своїми батьками
Хаял Алекперов зі своїми батьками

Однак, оскільки батько Хаяла людина науки, то він відкидав усі версії про наднормальне чи наявність або бодай існування шостого чуття у його дітей. Йому важко було повірити, що його син і донька мають якісь особливі здібності, пов’язані з чимось надприродним.

Хаял Алекперов при цьому зізнався, що його надздібності проявилися ще тоді, коли він був підлітком. Він відкрив у собі дар читати думки його однокласників та навіть міг побачити події, які могли от-от статися.

Юний Хаял Алекперов і нині
Юний Хаял Алекперов і нині

Одного разу Хаялу приснився кошмар, у якому батько його однокласника гине. Ця подія поставила юнака перед дилемою, чи повідомляти про це, чи ні. Усе ж таки він зателефонував хлопцю, аби попередити, що може статися щось погане.

Коли гудки обірвалися, Хаял почув плач. Виявляється, він спізнився з рішенням, адже батько родини однокласника потрапив зранку в аварію.

Про особисте життя Хаяла Алекперова

Про своє кохання та почуття Хаял Алекперов не любить розголошувати. Він так робить через те, що його попередні стосунки не витримали уваги публічності.

Відомо, що коли Хаял ніс службу, то заступився за чоловіка, якого били за незаконний перетин кордону. Тоді він не міг відповідати на листи коханої, а вона вирішила, що він її кинув. Тому вона знайшла нового коханого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини