Всі жінки Святослава Вакарчука, яких було більше, ніж дві: Ляля Фонарьова, Христина Соловій, Євгенія Яцута

Святослав Вакарчук славиться своїми досягненнями в сфері музики, але чоловік знаменитий кількістю жінок, яких він зміг підкорити за все своє життя.

Коли Вакарчук був ще студентом, то він познайомився в дівчиною на ім’я Ляля Фонарьова, яка сподобалась чоловікові з першого погляду. Між молодими людьми швиденько промайнула іскра, яка переросла у довгі стосунки. Пара 15 років була разом у громадянському шлюбі, а в 2015 році вони узаконили свої стосунки і стали чоловіком та дружиною.

Коли вони переїхали до Києва, то Ляля стала повноцінним учасником гурту “Океан Ельзи”. Вона була відповідальна за зовнішній вигляд та загальний імідж всіх учасників гурту.

Пара була разом 20 років
Пара була разом 20 років

Чоловікові приписували роман з Христиною Соловій, вони познайомилися на проєкті “Голос країни” і чоловік став її тренером. Після того, як дівчина перемогла, Вакарчук став її продюсером і репертуар дівчини був дуже схожий до його власного. Але дівчина розповіла, що між ними нічого не має і вони вже навіть не спілкуються, тому що співачка вирішила йти власною дорогою без Святослава.

Соловій та Вакарчука більше нічого не поєднує
Соловій та Вакарчука більше нічого не поєднує

В 2022 році чоловік вдруге став батьком. Його новою обраницею стала Євгенія Яцута, яку він приховував від публіки. Доньку назвали Соломія, що означає “мир”. В чоловіка також вже є син, якого назвали Іваном, в честь батька Святослава Вакарчука.

Жінка народила Вакарчуку двох дітей
Жінка народила Вакарчуку двох дітей

Святослава Вакарчука не раз підозрювали в романах з різними жіками, з якими він з’являвся на публіці. Одного разу він гуляв зі своєю донькою Діаною і почали ширитися чутки, що вона і є його новою дівчиною. Народ не знав про те, що насправді чоловік прогулювався вулицями міста зі своєю донькою. Будь-які інші чутки про романи Вакарчука не були підтверджені, тому совість чоловіка залишається чистою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини