Закохуються усупереч подіям у країні: найгучніші весілля 2022 року – Максим Девізоров, Іраклі Макацарія і інші

Попри будь-які складнощі любов завжди перемагає темряву. Так сталося і цього разу, адже попри дії агресора на нашій країні, зірки шоубізнесу та не тільки змогли одружитися.

2022 рік став переломним у багатьох сенсах. Але для когось він ознаменував новий початок, адже багато пар змогли стати подружжям чи навіть завести дитину. А чиї шлюби в цьому році були найгучнішими, а за їхніми весіллями спостерігала вся країна?

Максим Девізоров

Зірка серіалу “Перші ластівки” після 24 лютого проміняв акторську гру на захист нашої країни. Однак, що залишилось незмінним у його житті — це любов до Світлани Гордієнко, з якою він уклав шлюб у цьому році.

Тоді Максим Девізоров зміг вирватися на кілька днів відпустки, аби розписатися з коханою в одному з РАГСів Дніпра. Церемонія була скромною: актор був у формі, а його новоспечена дружина була в ніжній сукні білого кольору та маленьким вінком на голові. На весілля запросили лише найближчих друзів, після чого Девізоров повернувся на службу в Донецьку область.

Максим Девізоров зі своєю дружиною
Максим Девізоров зі своєю дружиною

Іраклі Макацарія

Колишній герой “Холостяка” все ж таки зумів знайти своє кохання та одружився з Лізі Чічуа у липні цього року в Тбілісі. Примітно, що його нова дружина молодша за Іраклі на 17 років.

Пропозицію руки та серця підприємець зробив згідно з традиціями, попросивши перед цим дозволу в батьків обраниці. Тоді ні його друзі, ні його родина не здогадувалась про наміри Макацарії.

Іраклі Макацарія зі своєю дружиною
Іраклі Макацарія зі своєю дружиною

Євген Синельников

Колишній ведучий тревел-шоу “Орел і решка” вдруге одружився. Цього разу його обраницею стала продюсерка Наталія Кліпа, а церемонія відбулась на деокупованій Бучі.

Євген Синельников зі своєю дружиною
Євген Синельников зі своєю дружиною

Анна Трінчер

Молода співачка вміє привернути увагу шанувальників. Цього разу вона повідомила про своє весілля у власному кліпі. Її обранцем став блогер Олександр Волошин.

Після весілля зірки поділилися світлинами зі святкування. Церемонія була скромною, а поруч були лише найрідніші.

Анна Трінчер зі своїм чоловіком
Анна Трінчер зі своїм чоловіком

Євгенія Емеральд

Українська снайперка під псевдо “Жанна Д’арк” вийшла заміж 14 жовтня у День захисників та захисниць України. Її обранцем став військовослужбовець, а познайомилися вони під час захисту нашої країни.

Євгенія Емеральд з її чоловіком
Євгенія Емеральд з її чоловіком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини