Ефектні на сцені, нещасні вдома: чому не склалось особисте життя ексучасниць ВІА Гри – Мейхер, Бушміна та інші

До складу популярного гурту входило чимало ефектних співачок. Чому, попри шалену популярність серед публіки, не всім вдалось віднайте своє щастя в особистому житті?

Проєкт “ВІА Гра” свого часу став просто шалено популярним. Мільйони дівчат хотіли потрапити до складу команди та здобути свою славу. Втім, небагатьом вдалось стати частинкою великої історії. Так само не кожній учасниці ВІА Гри вдалось створити щасливу та повноцінну родину. Розповідаємо про те, як склалось особисте життя найвідоміших ексучасниць гурту.

Єва Бушміна

Українська співачка ніколи не любила афішувати особистого життя. 2012 року вона таємно вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Ланового, втім наразі пара не разом, адже на особистій сторінці зірки з’являються романтичні та іноді навіть відверті кадри з новим бойфрендом. У Єви Бушміної є донька від першого шлюбу.

Єва Бушміна та її новий бойфренд
Єва Бушміна та її новий бойфренд

Надія Мейхер

Ефектна українська співачка була заміжня двічі, втім своє особисте життя також ніколи не любила виставляти на показ. Вдруге зірка вийшла заміж 2014 року, проте зараз нічого про свого чоловіка не розповідає. Разом зірки виховують двох спільних доньок і сина Мейхер від колишнього чоловіка.

Чоловік Надії Мейхер
Чоловік Надії Мейхер

Олена Вінницька

Понад 20 років зірка перебувала у стосунках з музикантом Сергієм Большим, який довго добивався прихильності співачки. Пізніше Вінницька переживала особисту кризу і розійшлась з чоловіком, аби знайти себе. Увесь цей час, коли вони жили окремо, закохані не припиняли спілкуватись. У січні цього року зірка повідомила, що труднощі подолати вдалось – зараз вони знову разом.

Олена Вінницька зі своїм чоловіком
Олена Вінницька зі своїм чоловіком

Міша Романова

На тлі інших ексучасниць популярного гурту Міші Романовій все-таки вдалось віднайти своє щастя. Відносно нещодавно відома українська співачка зізналась, що вона зустрічається з чоловіком, якого дуже кохає. Напередодні Нового 2023 року зірка показала, як виглядає її бойфренд, хоч і прикрила його обличчя емоджі.

Бойфренд Міші Романової
Бойфренд Міші Романової

Санта Дімопулос

Особисте життя Санти заплутане, втім зараз вона перебуває у щасливому шлюбі з бізнесменом Ігорем Кучеренком. До цього Дімопулос пережила скандальне розставання з Андрієм Джеджулою, втім заради спільної доньки вони все-таки вирішили вберегти дружні стосунки. Від нинішнього чоловіка співачка також має доньку.

Санта Дімопулос зі своїм чоловіком
Санта Дімопулос зі своїм чоловіком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини