Валерій Меладзе та Джанабаєва будували родину на руїнах зради: “Поганець без громадянства” – історія кохання

Стосунки Валерія Меладзе, виявляється, були дуже насиченими. Всього в чоловіка п'ятеро дітей, але від різних дружин. Як розвивалися його стосунки - читайте далі.

Валерій Меладзе довгий час будував стосунки з колишньою – Іриною, з якою вони познайомились у студентські роки. Дівчина одного разу вже хотіла покинути співака, але він був дуже наполегливим, тому вона вирішила залишилтися. У шлюбі в них народилася донька Інга, а сім’я поселилася в маленьку квартиру, з якої їх могли вигнати в будь-який момент.

Валерія Меладзе помітили після його участі в “Різдвяних зустрічах”, котрі організовувала Алла Пугачова. Творчість двох братів Меладзе принесла успіху і в них почалось безліч репетицій, виступів та гастролів. Вдома чоловік з’являвся все менше, але Ірина вважала, що так має бути, бо він заробляє гроші на сім’ю.

Валерій Меладзе та його перша дружина Ірина
Валерій Меладзе та його перша дружина Ірина

В кінці 90-х в колективі Валерія Меладзе звільнилось місце бек-вокалістки і йому порадили талановиту Альбіну Джанабаєву. Вона працювала за контрактом в одному з театрів, але коли отримала пропозицію від самого Меладзе, відразу все скасувала та приїхала співпрацювати з ним.

Альбіна обговорила роботу з Валерієм та її все влаштовувало. Головним моментом було правило: лише робота, ніякого флірту та стосунків з учасниками колективу. Як буває в кіно, Валерій це правило порушив першим, закохавшись в Джанабаєву. Через два роки їхнього роману, Альбіна народила йому сина Костю, але про це нікому не розголошувалось і трималось в таємниці.

Хоч чоловік і був до нестями закоханий в свою бек-вокалістку, але не був готовим жертвувати своєю сім’єю заради неї. Життя на дві сім’ї було для нього справжнім пеклом, тому чоловік вирішив признатися своїй дружині у зраді та про позашлюбного сина.

Валерій Меладзе зраджував своїй дружині
Валерій Меладзе зраджував своїй дружині

Ірина було шокована такою заявою, але мала щирі сподівання, що чоловік повернеться до неї і забуде про Джанабаєву. Валерію дуже пощастило, бо обидві його обраниці виявились дуже терплячими. Коли Альбіна вдруге завагітніла, він, врешті-решт, подав на розлучення і розповів про свої стосунки з Джанабаєвою. Ірина не стала заважати своєму вже колишньому чоловікові будувати нове життя, а почала займатись своїм власним.

Зараз Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва виховують трьох дітей і живуть щасливе життя. Діти від першої та другої дружин між собою не спілкуються, але Валерій не втрачає надії на те, що коли вони зможуть знайти спільну мову.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини