“Мене не приймали в суспільстві”: відома травесті-діва Монро показала, як вона виглядала 25 років тому

Про Монро вже не один раз чула вся Україна, але чи бачили ви, як вона виглядала до всіх своїх перетворень та повного переходу до такого пікантного образу?

Монро – українська знаменитість, телеведуча, акторка, блогерка, травесті-артистка, яка першою заявила про себе на рівні телебачення і була прийнята суспільством.
Свою кар’єру діва почала в далекому 1999 році. В ті часи вона стала ведучою в клубі чоловіків нетрадиційної орієнтації, що знаходився в одному з престижних районів Києва.

Хоч вже й всі знають про існування травесті-діви Монро, але мало хто хнає, як її звали до трансформації. Справжнє ім’я відомої діви – Олександр Шевченко. Нещодавно, Морно показала свої фотографії до того, як стала травесті-дівою. Таких кадрів не бачив майже ніхто.

Діва Монро до всіх перетворень
Діва Монро до всіх перетворень

Після цього вона продовжила свою кар’єру в іншому нічному клубі, де не лише була ведучою, але й виступала зі своїми номерами, там вона пропрацювала 2 роки, а в 2001 році дівчина організувала першу та єдину в своєму роді музичку групу, що називалась “Фарбика зірок”. З цим колективом Монро продовжувала виступати країною та за її межами, що принесло їй великий успіх.

Наступні роки видались дуже вдалими для діви, вона отримала багато нагород за свої досягнення на музичній сцені, стала арт-директором, ведучою, спробувала себе в журналістиці та багато іншого. Крім цього, в неї були власні проєкти: “Шопінг з Монро”, “Дівич-вечір з Монро” та “ШоуМонроу”. В 2016 році жінка випустила свою книжку, яка називалась “Добре, що я не баба”.

Монро після всіх своїх перетворень
Монро після всіх своїх перетворень

За її словами, у школі її часто ображали та не хотіли приймати у суспільство. Вона почала жити нічним життям: вночі – концерти та виступи, а вдень – навчання та буденність. На її думку, всі знали, чим вона займається і як розважається, в якому образі, але вона дуже дякує всім за те, що ніхто її про це не розпитував та не підколював, бо це був її свідомий вибір.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини