Пакистанський мільярдер забезпечує, а мама – продюсує: хто ще допомагає Камалії будувати кар’єру співачки?

Відома українська співачка побудувала шалено успішну ка'єру в Україні. У мережі з'ясувалось, завдяки кому насправді стала поплуряною Камалія Захур

Все своє дитинство відома українська співачка провела у Львові, де почала робити свої перші кроки на зустріч кар’єрі, а також вперше продемонструвала здібність і талант до вокалу. Сьогодні знаменитість користується дійсно широкою популярністю. З чиєю підтримкою зірці вдалось стати відомою артисткою та хто допомагав їй на цьому шляху.

Мама Камалії – її продюсер

У щасливих родинах мами завжди безмежно сильно люблять та підтримують своїх дітей. Сім’я Камалії не стала виключенням, тому мама знаменитості завжди підтримувала її в усіх починаннях і допомагала стати кращою. Ба більш, вона доклала чимало зусиль не лише до виховання майбутньої зірки, а й до того, щоб про її доньку говорили тисячі прихильників.

Відома українська співачка Камалія разом зі своєю мамою
Відома українська співачка Камалія разом зі своєю мамою

Інна Петрівна зіграла дуже важливу роль в житті своєї доньки. Так, зіркова мама стала першою продюсеркою тоді ще молодої співачки з великими амбіціями. З самого дитинства вона бачила у своїй дочці величезний талант та любов до музики, тому не змогла так просто оминути цього факту. Завдяки увазі та цілеспрямованості матері Камалія сьогодні є успішною знаменитістю.

Зіркова мама допомагала своїй дитині не лише фактично, а й у творчий спосіб. Так, від народження відома українська співачка має ім’я Наталія Шмаренкова, проте навіть поза сценою просить називати себе саме Камалією. А цей сценічний псевдонім, який став набагато більшим, ніж просто “вокальне ім’я” для артистки придумала саме її мама.

Як допоміг чоловік Камалії Мохаммад Захур

Камалія разом зі своїм коханим чоловіком пакистанським мільярдером
Камалія разом зі своїм коханим чоловіком пакистанським мільярдером

Відома українська співачка вже довго перебуває в шлюбі зі своїм коханим Мохаммадом Захуром. Свого часу заможність пакистанця навіть змусила артистку ніяковіти та наштовхувала на думки про те, що мільярдер намагається її купити. Проте, ці питання артисти вирішили доволі просто – Мохаммад Захур пояснив своїй коханій, що для чоловіка нормально забезпечувати свою жінку.

Грошима Мохаммад Захур допомагав артистці й у творчому плані, проте знаменитість до заміжжя вже встигла досягти власних висот, тому неможливо сказати, що статок пакистанського мільярдера став для артистки визначальним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини