Дуети, які більше не разом: Дорофєєва і Позитив, Потап і Настя Каменських, Пара Нормальних Дорн і Добриднєва

Відомі українські дуети, що виступали на сцені та підкорювали мільйони українців розпалися з певних причин. Дізнайтеся, що сталося причиною розриву найкращих дуетів української сцени.

Пара Нормальних

У складі Пари були Іван Дорн та Анна Добриднєва, пізніше його замінив один з учасників “Фарбики зірок”. За слова Дорна, він прийшов до цього проєкту для того, щоб отримати певний досвід. Співак одразу попередив, що далі планує виступати сольно, але зараз не проти взяти участь у такому дуеті.

Українські дуети, що розпалися
Українські дуети, що розпалися

Після того, як його контракт з продюсером дуета закінчився, Іван Дорн не став підписувати новий і пішов у вільне плакання. На місце Івана запросили Артема Мєха з “Фарбики зірок”, але цей дует проіснував дуже короткий проміжок часу.

Потап і Настя Каменських

Потап і Настя дуже багато років підкорювали Україну своїми хітами “Не пара”, “Пиришки-пупиришки”, “На районі” та багато інших. Неодноразово їх підозрювали у стосунках, але пара заявляла, що вони не разом і такого бути не може. Однак, багатьма роками пізніше, вони усвідомили, що шукаючи щастя в особистому житті, вони не звертали увагу на одне одного.

Чому Потап і Настя Каменських більше не пара
Чому Потап і Настя Каменських більше не пара

Як зізналась Каменських, їхній дует не розпався, а був поставлений на паузу. Зараз Настя активно займається сольною кар’єю, а її чоловік є продюсером молодих українських зірок. Після паузи, яка буде тривати певний проміжок часу, артисти обіцяють повернутися на сцену.

Время и Стекло

Чому дует Время и Стекло розпався
Чому дует Время и Стекло розпався

Надя Дорофєєта та Позитив презентували кінець свого дуету досить ефектно. Вони підготували прощальну пісню та кліп, де зібрані найкращі моменти з їхнього спільного робочого життя. Причина стала досить простою – Надя захотіла розпочати сольну кар’єру, а Позитив з радістю погодився на це, отримавши можливість розпочати й свою сольну кар’єру також.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини