Три офіційні шлюби, роман з азербайджанцем і Коляденко: що відомо про особисте життя екстравагантної Іри Білик

Особисте життя відомої української співачки є не менш цікавим і насиченим, ніж її творча діяльність. Найцікавіші деталі з любовного фронту Ірини Білик

Красуня Ірина Білик користувалась увагою чоловіків з самої молодості, оскільки завжди вражала своєю жіночністю та витонченістю. Хоча з часом медіа почали приписувати зірці надмірну любов до пластичної хірургії, тендітна душа та ніжний характер Ірини Білик не змінились. В особистому житті знаменитості було дуже багато цікавого. Пригадуємо всі деталі.

Перше серйозне кохання Ірини Білик

Найпершим серйозним коханням відомої української співачки став музичний продюсер Юрій Нікітін, з яким зірка ділила не лише побут, а й професійну діяльність. Перший цивільний чоловік української співачки доклав багато зусиль до того, щоб ім’я Білик звучало звідусіль.

Ірина Білик і Юрій Нікітін
Ірина Білик і Юрій Нікітін

Стосунки зіркової пари тривали близько 7 років, але навіть після їх завершення вони не розірвали професійних відносин.

Три офіційні шлюби

Першим офіційним чоловіком Ірини Білик став манекенник Андрій Оверчук. Зіркова пара обвінчалась у церкві, а 1999 року зіграла скромне весілля. У цьому шлюбі народився син Білик Гліб, проте ці серйозні стосунки також закінчились.

Весілля Білик і Оверчука
Весілля Білик і Оверчука

Наступним офіційним чоловіком Білик став на 15 років молодший Дмитро Дікусар. Шлюб розпався через три роки, коли танцівник пішов до своєї партнерки з “Танців з зірками” Олени Шоптенко.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Ірина Білик і Дмитро Дікусар

Пізніше зірка зізналась, що перебуває в стосунках, але імені обранця називати не стала. Проте, приховати таємницю не вдалось – зірка вийшла заміж за Аслана Ахмадова. Від нього знаменитість має молодшого сина Табріза, який з’явився на світ за допомогою сурогатного материнства. 2021 року зірки офіційно розлучились. Причиною розставання стало те, що Аслан живе у росії, а Білик в Україні.

Стосунки з Дмитром Коляденком

Після розлучення з Андрієм Оверчуком Ірина Білик офіційно підтвердила чутки про роман з Дмитром Коляденком. Їхні стосунки були сповнені скандалів та сварок, проте від цього артисти, здається, кохали одне одного тільки більше.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко
Ірина Білик і Дмитро Коляденко

Свого часу український хореограф добивався уваги Ірини Білик, коли співачка ще була заміжня. Після розлучення зірка таки погодилась на вечерю й так почались найобговорюваніші стосунки в українському шоубізнесі. Пізніше артисти розійшлись через постійні сварки, але про їхнє возз’єднання говорять досі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини