Скільки чоловіків було у Світлани Лободи: Барських, Цар, Ліндеманн з Rammstein, іспанський продюсер та інші

Такого насиченого особистого життя, як у Світлани Лободи, немає майже ні в кого з відомих українських зірок. Розповідаємо про всі скелети у шафі популярної співачки

Відома українська співачка Світлана Лобода завжди користувалась популярністю серед чоловіків завдяки своїй привабливості та харизмі. Особисте життя зірки – насичене та цікаве, проте зараз співачка приділяє абсолютно всю увагу своїй родині та двом донькам. Пригадаємо, кого кохала та кому довіряла Світлана Лобода.

Перший шлюб і перше серйозне кохання – різні люди

З продюсером Олександром Ширковим відома українська співачка жила понад 4 роки. Лобода пригадувала, що весь заробіток вона віддавала чоловікові, а з її гонорарів продюсер виділяв коханій лише 5% на особисті витрати. Зіркова пара перебувала в цивільному шлюбі, а розійшлись вони через різні життєві цілі. Ширкову хотілось міцної родини, а Лобода була налаштована будувати кар’єру.

Світлана Лобода й Олександр Ширков
Світлана Лобода й Олександр Ширков

Проте, своїм першим серйозним коханням Лобода називає зовсім не продюсера Ширкова, а телеведучого та актора Геннадія Попенка. Крім того, медіа приписували знаменитості романи з продюсером Михайлом Ясинським, іспанським кінопродюсером Енріке Лопесом.

Зліва направо – Попенко, Ясинський, Лопес
Зліва направо – Попенко, Ясинський, Лопес

Цивільний шлюб і перша донька

Пізніше знаменитість покохала відомого хореографа і танцівника. Андрій Цар працював з балетом зірки, а пізніше робочі стосунки переросли в романтичні. 2011 року в родині з’явилась донька Євангеліна, проте 2014 року шлюб розпався.

Світлана Лобода з батьком своєї доньки
Світлана Лобода з батьком своєї доньки

Закохані розійшлись тихо та без звичних для шоубізнесу скандалів. Схоже, що батьки Євангеліни вирішили зберегти добрі стосунки заради спільної доньки.

Роман з солістом Rammstein

Навесні 2018 року з’явились перші чутки про ймовірний роман української співачки з відомим німецьким співаком з Rammstein. Тоді зірка завагітніла вдруге, а журналісти, з’ясувавши, що Тілля Ліндеманна та Лободу пов’язують романтичні стосунки, приписали батьківство саме співакові.

Лобода та Тілль Ліндеманн з Rammstein
Лобода та Тілль Ліндеманн з Rammstein 

Майбутні закохані познайомились на фестивалі “Жара”, а випадкова зустріч переросла в стосунки. Хоча ні Лобода, ні Ліндеманн не підтверджували, але й не спростовували стосунки, публіка була впевнена, що між ними щось є. Втім, пізніше виявилось, що їхній роман був фейковим, спрямованим на медійність і бажання підвищити свої рейтинги. До слова, імені справжнього батька своєї молодшої доньки Матільди Лобода не розкриває.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини