Святослав Вакарчук, Алла Мазур, Маша Єфросиніна та інші зірки, що були медалістами в школі

Багато українських знаметиностей були відмінниками у школі, що дозволяє їм пишатися ще одним досягненням у житті. Хто зі знаменитостей вчився на відмінно?

Святослав Вакарчук

Українські зірки, що були медалістами у школі
Українські зірки, що були медалістами у школі

Святослав Вакарчук закінчив лінгвістивну гімназію у Львові зі срібною медаллю. Як пригадують класні керівники, чоловік був здібний до будь-яких наук, намагався у всьому брати участь і був зіркою класу. У нього є дві вищі освіти – він закінчив фізкультурний факультет і отримав спеціальність економіста-міжнародника. В 2009 році Святослав став кандидатом фізико-математичних наук.

Сергій Притула

Український телеведучий, що відомий своїм відмінним почуттям гумору, харизмою та водночас серйозним підходом до всіх справ, закінчив школу з золотою медаллю. Для Сергія школа є дуже смішним спогадом у житті, особливо перше вересня. Сергій став не до свого класу, а перед цим нікуди не хотів йти, потім волочив букет для вчительки по землі і ще багато всього. Саме в той день він зрозумів, що у школі йому сумно.

Маша Єфросиніна

Українські зірки, що були медалістами у школі
Українські зірки, що були медалістами у школі

Дівчина закінчила школу у Керчі. Завдяки отриманій золотій медалі, вона вступила до Інституту філології в Києві на спеціальність перекладача англійської та іспанської мов. Після цього Маші вдалося потрапити на телебачення, а в 2005 році вона змогла стати ведучою “Євробачення”.

Ігор Кондратюк

Чоловік також закінчив школу з золотою медаллю. Відомий ведучий та суддя не одного проєкту закінчив фізичний факультет імені Тараса Шевченка. В 1996 році він, навіть, захистив кандидатську дисертацію.

Алла Мазур

Зірки українського шоу-бізнесу, що були медалістами
Зірки українського шоу-бізнесу, що були медалістами

Телеведуча з самого дитинства писала статті для районної газети, а потім закінчила школу з золотою медаллю. Вона отримала більше 6 нагород “Телетріумф”, закінчила інститут журналістики. Жінка розповідала, що якщо ви не можете зайти себе – вам точно сподобається журналістика. Багато математиків, фізиків та інших людей знайшли себе саме в цій професії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини