9 років тому його не стало: яким був Кузьма Скрябін при житті, що обірвалось занадто рано

2 лютого 2015 року відомий український музикант Кузьма Скрябін потратив в аварію та помер на місці. Це була справжня трагедія для його прихильників.

Кузьма Скрябін – український співак, письменник, актор, продюсер та телеведучий. Чоловік розвинув свій потенціал до немислимих висот і був справжнім патріотом своєї держави. Його музика надихає на нові звершення та дає змогу заново повірити в себе.

Народився Кузьма 17 серпня 1968 року в місті Самбір. Мати викладала музику, а батько працював інженером. Батьки намагалися виховати сина відповідальним і волелюбним, з сильним характером та щирістю.

Скрябін закінчив музичну школу, там він навчився грати на фортепіано. Крім цього, він ідеально вивчав іноземну мову і це дуже допомогло чоловікові, бо пісня, що надихнула його на написання музики була виконана саме англійською.

в 1987 році Кузьма вступив до універтитету на стоматолога, але довго провчитися там йому не вдалося через те, що музика його притягувала значно більше. До вступу він активно займався творчістю і в школі організував власний гурт, репетиції якого відбувалися в спортивному залі школи. Того ж року (1987) Скрябін написав перші хіти: “Та вже є”, “Брат”, “Щасливий зараз”.

Творчість Кузьми Скрябіна - життєвий шлях співака
ТворчістьКузьми Скрябіна – життєвий шлях співака

Саме гурт “Скрябін” був створений в 1988 році, а першу пісню вони записали в 1989. За збігом обставин, одного з учасників гурту забрали в армію, тому гурт тимчасово припинив свою діяльність, але Кузьма не втрачає можливостей та вирушає на музичний фестиваль, де виступає під іншим ім’ям.

В 1994 році Кузьма одружився з єдиною дівчиною, яку кохав – Світланою. Дівчина завжди підтримувала його тягу до музики та допомагала втілити мрії в життя. Кузьмі потрібно було їхати до Києва, щоб пробиватися до слави, тому з коханою очікувала розлука. За словами самого співака, це було дуже важко, бо йому не вистачало уваги його коханої дружини, але незабаром він отримав квартиру в Києві та забрав до себе Світлану.

В цей самий період вийшов його новий альбом “Птахи”, який вивів чоловіка на новий етап його популярності. На початку нульових Кузьма посварилався з одним з учасників гурту, і той пішов, а в 2003 році він починає брати на себе всю відповідальність за гурт і змінює його стилістику. Через 5 років музикант приймає рішення створити ще один музичний колектив, який буде під його опікунством: “Співаючі труси”, потім цей колектив допоміг розвинути Дзідзьо.

Життєвий шлях українського музиканта Кузьми Скрябіна
Життєвий шлях українського музиканта Кузьми Скрябіна

Чоловіка запам’ятали добрим, щирим, чесним та відданим своїй справі. Він не міг здаватися сумним, завжди говорив те, що справді відчуває та дивував публіку свом почуттям гумору та акторськими здібностями, але Кузьма покинув нас занадно рано.

В 2015 році чоловік повертався з Кривого Рогу додому, де святкували 25-річчя його гурту, але потрапив в аварію та помер на місці. Його не вдалося врятувати. В травні того ж року на його честь було організовано концерт пам’яті, де зібралося багато зірок, щоб вшанувати його творчість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини