“Підвозив Катю і зайшов на чайок”: Юрій Горбунов пригадав, як вісім років тому почався їхній з Осадчою роман

Нещодавно зіркова пара відсвяткувала шосту річницю весілля. Пригадуємо, як починались секретні стосунки відомих українських телеведучих, які призвели до створення нової родини

Щорічно 3 лютого відома зіркова пара відзначає річницю свого весілля. Саме в цей день, шість років тому, закохані обмінялись обітницями та пообіцяли кохати одне одного вічно. Втім, все почалось дещо раніше. Юрій Горбунов пригадав, як закрутились його з Катериною Осадчою стосунки.

До початку службового роману телеведучі були знайомі близько 12 років. Разом вони працювали на одному телеканалі та навіть не підозрювали, що можуть бути разом. Ба більш, в одному з інтерв’ю Юрій Горбунов пригадав, що між ними ніколи не було іскри або так званої “хімії”. За словами знаменитості, його майбутня дружина завжди дивилась “крізь нього”, тому він навіть не підозрював, що між ними може щось статись.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча не були близькими до початку стосунків
Юрій Горбунов і Катерина Осадча не були близькими до початку стосунків

У тому ж інтерв’ю висловилась і Катерина Осадча. Через декілька місяців після весілля українська телеведуча зізналась, що вона не могла уявити, що стане дружиною Юрія Горбунова. Втім, сталось не як гадалось – між колегами виникло глибоке почуття кохання, яке вони пообіцяли одне одному пронести до кінця життя.

А почалось все доволі тихо, скромно та секретно. Симпатія між Горбуновим і Осадчою з’явилась 2015 року на зніманні телепроєкту “Голос країни. Діти”. Пізніше український ведучий зізнався, що, коли на телебаченні почали показувати шоу, вони з Осадчою вже були в стосунках.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов закрутили роман на зніманні шоу
Катерина Осадча та Юрій Горбунов закрутили роман на зніманні шоу

Українська телеведуча описала свої з чоловіком стосунки одночасно романтичним та неординарним способом. За словами знаменитості, за лаштунками телевізійних проєктів протікав службовий роман, результатом якого стала міцна родина. А почалось все, за словами Юрія Горбунова, коли він підвозив свою колегу додому.

Я підвозив Катю… І ось так “зайшов на чайок”

– прокоментував Горбунов.

Катерина Осадча зізналась, що у коханні першим освідчився її чоловік, але ініціативу офіційно почати стосунки проявила саме вона.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини